היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

"אחוה" והשף אבי ביטון מגישים לכבוד ט"ו באב קינוח מתוק לאוהבים: פרפה חלוה ברוטב סילאן…

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה
והחלוה המובילה בישראל, בשיתוף השף אבי ביטון, מגישים לרגל ט"ו באב מנה
חגיגית ומתוקה, מבוססת טחינה גולמית, של פרפה חלוה ברוטב סילאן עם קראנץ'
גרנולה ושערות חלוה. מנה נפלאה, מפנקת וטעימה, המתאימה לחגיגה זוגית
ומשפחתית וכן כקינוח באירוח חגיגי.

קרדיט צילום: יולה זובריצקי

ט"ו באב שמח!

מצרכים (לכ-6 מנות):

לפרפה:

1/3 כוס טחינה גולמית ללא מלח של "אחוה"

2 שמנת מתוקה (2 מכלים 250 גרם כל אחד)

1/2 כוס סילאן

3 כפות סוכר

1 כפית תמצית וניל

לרוטב:

1/2 כוס סילאן

2 מקלות קינמון

1 כוכב אניס

1/4 כוס מים

1 גרידת לימון

להגשה:

1/4 כוס גרנולה

שערות חלוה של "אחוה"

אופן ההכנה:

מקציפים את השמנת המתוקה בעזרת מיקסר ידני
עד לקבלת קצפת יציבה. לאחר ההקצפה מוסיפים את הסוכר ואת תמצית הוניל.
מוסיפים טחינה גולמית ללא מלח ומערבבים היטב.

מעבירים את הבלילה לתבנית צרה וארוכה ושמים בהקפאה למשך חמש שעות לפחות.

להכנת הרוטב, מבשלים את כל חומרי הרוטב בסיר קטן על הכיריים, עד לקבלת רוטב אחיד סמיך ומתוק.

להגשה, מוזגים את הרוטב בתחתית צלחת שטוחה. חותכים את הפרפה לחתיכות עבות ומניחים מעל הרוטב.

מפזרים מעל שערות חלבה וגרנולה ונהנים מכל ביס.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן