היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

יום האבוקדו הבינלאומי עם "חקלאי גרנות" – מגישה מתכון מקורי עם מלך הפירות: גספצ'ו אבוקדו מלפפון ונענע

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לרגל יום האבוקדו הבינלאומי,
שמצוין מידי שנה ב-31 ליולי ולרגל הקיץ, מגישה חברת "חקלאי גרנות", המשווקת
המובילה בישראל של תוצרת פירות וירקות טריים בהם מותג "אבוקדו גרנות",
מתכון קייצי ומרענן במיוחד – גספצ'ו אבוקדו, מלפפון ונענע. המתכון קל הכנה,
נפלא להגשה בארוחות חגיגיות ובבילוי מפנק. 

קרדיט צילום: הדס ניצן

קיץ נעים ומהנה!

מצרכים:

1 אבוקדו קלוף וללא גלעין של "אבוקדו גרנות"

1/2 לימון סחוט למיץ

1 מלפפון קלוף

1 פרוסת לחם לבן ללא הקשה

1 שום קטן

6 עלי נענע קצוצים

1/2 כוס מים קרים

2 כפות שמן זית

קורט מלח

קורט פלפל

אופן ההכנה:

טוחנים את האבוקדו והמלפפון בעזרת בלנדר ידני לכדי מחית. מוסיפים את הלחם והשום וטוחנים.

מוסיפים את מיץ הלימון, שמן הזית, מעט מלח ופלפל וטוחנים שוב.

מוסיפים את המים תוך כדי טחינה עד קבלת מהמרקם הרצוי.

מוזגים לכוסות רחבות ומגישים קר. ניתן לפזר סלט קצוץ קטן מעל ולהגיש לצד מקלות מלוחים או בייגלה.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן