היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חורף בריא עם תערובת קטניות אורגנית של "תבואות"!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

בחורף מאוד קר ויש לי חשק רוב הזמן לאכול
מרקים חמים,אשר מחממים את כל הגוף,וגם נותנים אנרגיה,אחד מהמרקים האהובים
עליי ביותר זה מרק קטניות,אני אוהבת את כל סוגי הקטניות שמאוד בריאים
ומזינים.

חברת "תבואות" ידועה בייצור ושיווק מוצרי מזון אורגניים וטבעיים,מציעה במיוחד לחורף "תערובת קטניות אורגנית למרק",הכוללת
מגוון עשיר של קטניות ודגנים אורגניים,כשפתחתי את השקית ראיתי מגוון רחב
וצבעוני,עדשים ירוקות,עדשים אדומות,אפונה ירוקה,גריסי פנינה,פולי אזוקי
וחיטת כוסמין,תערובת מיוחדת ביותר.

מאוד אהבתי את התערובת,כך שבעצם אפשר
להכין מרק,נזיד,תוספת חמה וגם תבשיל וסלטים בריאים ומזינים,אני רגועה שכל
מה שאני אוהבת נמצא בתערובת הקטניות המיוחדת הזו למרק,ואני בהחלט מאמצת את
המוצר.

הנטורופתית ד"ר הילה גבע אבירם, מנהלת רשת מכללות "מדיטבע" ויועצת ל"תבואות",
מציינת כי התערובת משלבת דגנים וקטניות להשלמת חלבון מלא מהצומח. הקטניות
עשירות בסיבים תזונתיים, בוויטמינים ומינרלים, בהם גופרית (מינרל נוגד
חמצון הידוע ב"ניקוי" כבד). התערובת תורמת לתחושת שובע לאורך זמן, ובעלת
ערך גליקמי נמוך המאזן את רמות הסוכר בדם ומונע היפוגליקמיה.  מומלץ לשלב
את התערובת, לאחר הכנתה, עם סלט של ירקות טריים, מתובל בשמן זית ולימון
לקבלת כל אבות המזון בארוחה אחת – טעימה, משביעה ומזינה.

התערובת האורגנית חשובה מאוד
לבריאות בהיותה נקייה מחומרי הדברה מזיקים. הגידולים הם טבעיים ללא שימוש
בדשנים כימיים וללא הנדסה גנטית.  

כמובן שהכנתי מרק מחמם להנאת
כל המשפחה,השתמשתי במתכון המצורף,והוספתי תפוחי אדמה חתוכים,ושתי כפיות מרק
בצל,יצא מרק משגע בטעמו,מזין ביותר וכמובן שגם משביע,הקטניות והדגנים
ידועים בכך שמרגישים שובע לזמן ארוך לאחר שאוכלים אותם.

הצעה למתכון להכנת מרק:
משרים את התערובת כחצי שעה, שוטפים ומסננים. מטגנים בסיר 2 בצלים קצוצים
עד להזהבה, מוסיפים את התערובת ותבלינים – כף אבקת מרק אורגנית, מלח ופלפל
לפי הטעם ומערבבים. יוצקים מים עד הכיסוי ועוד 2 כוסות מים מעל גובה
התערובת. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה סגור עד לריכוך
הקטניות. (אפשר לבשל בסיר לחץ 30-40 דקות).

מחיר לצרכן: 16.90 ₪ לאריזה של 500 גרם.

כשר בהשגחת הרבנות מטה יהודה ובד"צ בעלז"א.

להשיג ברשתות וחנויות בתי טבע ברחבי הארץ.

לפרטים: www.tvuot.co.il

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן