היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חברת כרמית חולקת מתכון מתוק וקל הכנה יחד עם הילדים מאפינס שוקולד עם מרשמלו חרוך.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת כרמית חולקת מתכון מתוק וקל
הכנה עם הילדים – מאפינס שוקולד עם מרשמלו חרוך תשכחו מכל מה שידעתם על
מאפינס! יש לנו טיפ שישדרג כל מתכון – צרבו מרשמלו של כרמית על הגז או
בעזרת ברנר (היעזרו בהורים לשם כך ! ) ואז הניחו אותם על המאפינס! מומלץ
לאכול אחד לפני שמגישים, כי לא בטוח שישאר לכם  

רכיבים:

250 גרם חמאה חתוכה לקוביות

שוקולד "אגו" מריר שבור למשולשים 250

3/4 כוס מים רותחים

קורט מלח

3/4 כוס קמח תופח

1 כוס קמח לבן

חצי כפית אבקת סודה לשתייה

חצי כוס אבקת קקאו

אחד וחצי כוסות סוכר

4 ביצים שלמות

2 כפות שמן זית

1/2 כוס ריוויון

אופן ההכנה

בסיר קטן ממיסים את החמאה, השוקולד, המים והמלח על אש נמוכה. מחממים
בינתיים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. בקערה גדולה נפרדת,
מערבבים עם מטרפה קמח תופח, קמח לבן, סודה לשתייה, קקאו וסוכר. בקערה
בינונית נפרדת, טורפים את הביצים עם שמן הזית והריוויון

מוזגים את תערובת הביצים אל קערת היבשים וטורפים.

מוסיפים את תערובת השוקולד שנמסה ומערבבים עד לקבלת מסה חלקה בלי גושים.

יוצקים אל מנז'טים ייעודיים למאפינס המונחים בתבנית אפייה עם שקעים
למאפינס. מכניסים לתנור שחומם ל-20-30 דקות אפייה. מוציאים את המאפינס
מהתנור כאשר קיסם שננעץ במרכזם יוצא יבש.

 לקרם השוקולד

150 גרם שוקולד אגו מריר קצוץ

גרם חמאה חתוכה 75

בקערה חסינת חום מניחים את החמאה והשוקולד
ומניחים מעל לסיר עם מים רותחים (בן מארי). מערבבים עם לקקן עד שמתקבל קרם
חלק ואחיד. טובלים כל מאפין בציפוי השוקולד ומניחים להתייבש, מקשטים
במרשמלו לא לפני ששורפים אותו מעט – ורק בנוכחות ההורים.

קרדיט מתכון : ליאור משיח

קרדיט צילום : אנטולי מיכאלו

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן