היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חדש מטבעול שניצל תירס מרכיבים ביתיים בלבד….

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

טבעול תירס נמצא אצלנו במקפיא על בסיס
קבוע,ואנו אוכלים אותו לארוחת צהריים לפחות פעמיים בשבוע,לצד סלט ירקות
ותוספת אורז,פתיתים או איטריות ויש ארוחה נהדרת.

טבעול התירס ממש טעים לנו,ועכשיו יצא שדרוג נוסף, טבעול תירס בטעם ביתי, מרכיבים ביתיים בלבד.

קיבלתי להתנסות ולאחר הטעימה, השניצל
מאוד טעים וקרסיפי והילדים ממש אהבו,כל הכבוד לטבעול אין שינוי בטעם ויש
שיפור בערכים התזונתיים,יש יותר תירס,אין בכלל תוספת סוכר,ויש הפחתת אחוזי
השומן,פשוט נהדר.

עכשיו כל הורה רואה מה הרכיבים בצורה ברורה,ומה מונח על צלחת האוכל של הילד.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן