היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

קוטג וגבינה לבנה באריזה אישית חדש חדש מתנובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

הכי כיף לי לאכול גבינה לבנה וקוטג ישר מהכפית, הבעיה מתחילה שאצלנו בבית

הילדים המפונקים שלי אוהבים לאכול את הקוטג והגבינה ראשונים, הכוונה שאם

גביע הגבינה פתוח, אז הם פותחים גביע אחר.

ועכשיו מתנובה חדש חדש, אריזות גבינה וקוטג אישיות בגביע של 125 גרם.

כל אחד יכול להנות מאריזה אישית,

אותו הטעם והאיכות אבל הפעם גביע אישי.

את הגביעים האישיים כיף לאכול גם כנשנוש בריא בין הארוחות,במשרד,

ברכבת,באוניברסיטה ואפילו בגינה עם הילדים.

מצרפת לכם מתכון לעוגת גבינה עם בסקויטים ממש טעימה,

העוגה מהאתר של חלי ממן,

מצרכים:

500 גרם גבינה לבנה 5%

חבילת אינסטנט פודינג וניל

חבילת פתי בר שוקולד, או וניל.

3 כפות סוכר

2 כוסות חלב

אופן ההכנה:

מערבבים את אבקת הפודינג עם 2 כוסות חלב ושמים בצד לכמה דקות עד שנהיה סמיך.

מוסיפים את הגבינה והסוכר ומערבבים היטב.

 ניתן להוסיף תמצית וניל.

בצלחת עם חלב טובלים את הביסקוויטים ומסדרים אותם בתבנית.

שופכים על הביסקוויטים חצי מכמות הגבינה, מסדרים שכבת ביסקוויטים נוספת

ומעליה את כמות הגבינה הנותרת.שמים במקרר לפחות לשלוש שעות.

אני פיזרתי מעל שוקולד מגורד.

מצרפת קישור לאתר תנובה כנסו ותהנו ממבצעים,

http://www.tnuva.co.il/Pages/Home.aspx

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן