היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מסעדת טריולה חוגגת שלוש שנים ואתם מוזמנים….

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

הוזמנתי למסעדת טריולה בפתח-תקוה כדי להכיר את המסעדה מקרוב, ובהחלט

התרשמתי מהמנות המיוחדות, כל מנה מוגשת בכלים מקסימים, הטעם נפלא,

ובהחלט רואים שבעלי המקום הרכב של שלושה שותפים יצירתיים,

שבהחלט אוהבים להפתיע  עם אוכל איכותי ומשובח.

משעה 21:30 המסעדה מקבלת תפנית מדהימה ומציעה לקהל הסועדים

שמחה של בר משקאות, הרגשה של קלילות אופפת את המקום, והבילוי

הופך למושלם.

זה לא משנה איך תגדירו את טריולה – הבר עם האוכל הכי טעים,

או המסעדה עם הבר הכי שווה, קודם כל האוכל.

איטלקי, טרי, כובש, של השף המוכשר תמיר חכים,

שילובים נעימים, עיצוב מוקפד.

כל ביס הופך לחוויה,הפסטות טריות, הבצק מושלם, ושם תאכלו פיצות מדהימות.

כדאי גם להנות מהקוקטיילים המיוחדים,

אני הזמנתי קוקטייל מדהים, קוקו לוקו, ואן גוך קוקוס,מיץ אננס,מחית קוקוס טחון

וליקר קוקוס, טעים טעים ,מחיר הקוקטייל 46 ש"ח.

כל יום משעה 16:00-21:00 יש מבצע של שתי בירות במחיר של אחת.

עכשיו נעבור לאוכל,הזמנו מנות מיוחדות כדי לחוות את שלל הטעמים,

כרובית טרטופו, מנה מצויינת שכדאי להזמין, פרחי כרובית במחבת לוהטת

מהטאבון ברוטב איולי כמהין ופרמז`ן עם שבבי עירית, נימוח וטעים ביותר,

בכל ביס מרגישים את מרקם הטעמים וביחד עם הכרובית פשוט מעולה.

מחיר מנת הכרובית 38 ש"ח.

מנה נוספת מהמנות הראשונות שהזמנו,

קרפצ`ו, מנה מיוחדת, מוגשת בצורה מזמינה לאכילה, תיבול של שמן זית,

לימון, בצירוף אורגולה פרמז`ן ורוטב בלסמי מצומצם, המנה מוגשת עם

פוקאצינה מהטאבון של טריולה.

מחיר מנת הקרפצ`ו 44 ש"ח.

הפיצה של טריולה, פיצה איטלקית אמיתית, נעשית מבצק טרי שנפתח

במקום, פיצה אחרת שבאמת שווה לחזור לטריולה להזמין אותה,

אנחנו הזמנו,פיצה פורטבלה, מגיעה עם רוטב עגבניות,מוצרלה,פטריות פורטבלו

פטה ואורגנו.

מחיר הפיצה 64ש"ח.

הזמנו ניוקי בארבעה צבעים בטעמים מופלאים של,בטטה,בזילקום,סלק

וניוקי לבן רגיל, מעליהם רוטב שמנת ,פרמז`ן,גבינת סנט מור וגאודה,ופרג

עדין שמפוזר על המנה.

הניוקי נעשים טריים במסעדה, ,מנהמאוד מיוחדת, הניוקי נימוחים

הרגשה של חגיגה בפה.

מחיר הניוקי 54 ש"ח.

המנות העיקריות מגוונות, טעמנו את מנת פילה הסלומון, אחת מהמנות המצויינות

בטריולה,נתח סלומון נורבגי טרי צרוב על הפלנצ`ה עם טימין,לימון ושמן זית.

המנה מוגשת עם סלט אישי, ומנה חמה לבחירה תפודים,צ`יפס, או אנטיפסטי.

מחיר מנת הסלמון 78 ש"ח.

לקינוח לא נשאר לנו הרבה מקום לכן הזמנו טרמיסו מקרם מסקרפונה עם

בישקוטיםטבולים באספרסו וברנדי וקקאו הולנדי,אוורירי ועדין,אחד מהטובים

שטעמתי, קשה לי להעביר לכם את ההרגשה, עדיף להגיע לטריולה ולטעום

מחווית הטעמים הנהדרת.

מחיר הטרמיסו 38 ש"ח.

ולסיום ,ממש לסיום טעמנו כוסית לימונצלו שמכינים במסעדה,

תודה למסעדת טריולה על האירוח המקסים.

טריולה השחם 14 פתח-תקווה,03-9198444

קישור לאתר המסעדה

http://www.rol.co.il/sites/triola/

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן