היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

רשת משקאות הבריאות re:bar משיקה תפריט חורף חם ובריא

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השבוע ביקרתי ברשת משקאות הבריאות re:bar, להכיר מקרוב את תפריט החורף.

תפריט החורף מכיל מעדני שיבולת שועל חמים בטעמים – עשירים במרכיבים

חיוניים לגוף בעונת החורף.

הזמנתי מעדן שיבולת חם בשילוב פירות,אגוזי מלך וסילאן , מנה מצויינת, בריאה,טעימה

ואיכותית מאוד נהניתי משילוב הטעמים.

אהבתי שניתן להוסיף פירות נוספים לפי טעם אישי בתוספת תשלום של 3 ש"ח בלבד,

בנוסף לצימוקים האורגניים,והבננהאני ביקשתי להוסיף מלון,אננס טבעי ומנגו,

בשילוב אגוזי מלך וסילאן,המנה גדולה ומשביעה.

ניתן להזמין מעדני שיבולת שועל בטעם סחלב או בטעם טבעי.

מחיר לקערה בגודל קטן 19 ש"ח עם תוספות 21 ש"ח.

מחיר לקערה גדולה 21 ש"ח עם תוספות 24 ש"ח.

אני הזמנתי את המנה הגדולה.

לי באופן אישי מאוד חשוב לשמור על תזונה בריאה וגם שאני נמצאת מחוץ לבית

למצוא את המאכלים הנכונים.

את רשת re:bar אני מכירה כבר מזמן ותמיד נהנית לעצור שם ולנסות משקאות

טבעיים ובריאותיים, שמשלבים טעם ואיכות גבוהים.

מעדני שיבולת השועל מתאימים לעונת החורף הקרירה כדי להחזיר תחושה חמימה

ונעימה לגוף ולהזין אותו ברכיבים חיוניים.

המעדנים עשירים בסיבים תזונתיים, ברזל, ויטמין די, וחומצה פולית.

הם דלים בקלוריות- רק 87 קלוריות ל-100 גרם, ומכילים רק 2% שומן.

ועם זאת מזינים ומעניקים תחושת שובע.

מעדני שיבולת השועל של re:bar בשילוב עם תוספות של מגוון פירות מספקים

כמות ערכים תזונתיים החיוניים לגוף והופכים את המנה לארוחה של ממש

המתאימה גם לילדים.

צריכה של שיבולת שועל מעניקה יתרונות בריאותיים רבים החיוניים

לגופינו במיוחד בעונת החורף

שיבולת שועל מפחיתה רמות כולסטרול בדם וסיכוי לחלות במחלות לב וכלי דם

ומומלצת כחלק מדיאטה דלה בשומן רווי וכולסטרול היכולה להפחית

את הסיכוי לחלות במחלות לב.

מסייעת בתהליכי העיכול- הסיבים המסיסים בשיבולת שועל מתפרקים

ומסייעים בזירוזשל קצב התרוקנות המעיים.

מפחיתה את רמות הסוכר בדם– הסיבים המסיסים בשיבולת שועל מסייעים בהאטת

ספיגת הפחמימות, ובכך מונעים עליות חדות ברמות הסוכר.

צריכה של מנה יומית של שיבולת שועל (ככוס שיבולת שועל מבושלת)

יכולה להפחית את הסיכוי לסוכרת.

מסייעת בהרזיה- היא מוסיפה נפח למזון על ידי ספיגת הנוזלים שמסביבה,

הסיבים מאטיםאת תהליך העיכול ומעניקים תחושה של שובע לאורך זמן רב .

 משפרת את איכות השינה– שיבולת שומן מכילה את חומצת האמינו – אחת מאבני הבניין

 של החלבון, עלייה בחומצת האמינו מאפשרת הארכה של תקופת השינה העמוקה.

הכמות המומלצת לצריכה יומית כ- 4-5 כפות ליום של שיבולת שועל גולמית

(אפשרי בדייסה) כדי ליהנות מהיתרונות הבריאותיים שלה.

גילוי נאות, הגעתי כאורחת המקום.

                                   להשיג ברשת re:bar ברחבי הארץ http://www.rebar.co.il

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן