היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

סדרת פתיתים פלוס של אוסם , הפתיתים האהובים עם תוספות חדשות..

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

תכירו את סדרת פתיתים פלוס של אוסם, גיוון חדש ומקורי לפתיתים האהובים.

פתיתים הם חלק נכבד מארוחת הצהריים שאני מכינה לילדיי, קל להכין אותם

והם מהווים תוספת לארוחה.

האם ידעתם?

פתיתים נקראים גם אורז בן-גוריון, פתיתים הינם פרי המצאתו של אויגן פרפר

מייסד חברת אסם, אשר המציא את מוצר המזון בשנות החמישים לבקשת

ראש הממשלה דאז, דוד בן גוריון.

זאת במטרה לפתור מחסור במוצרי יסוד וכתחליף לאורז שהיה מקובל בקרב

רבים מהעולים החדשים.

הפתיתים יוצרו בתחילה בצורת אורז וזכו לכינוי אורז בן גוריון,

ועד לימינו מהווים חלק מהתפריט הישראלי .

מאז חלפו שנים רבות ואוסם משדרגת את הפתיתים האהובים,

המהדורה החדשה של אוסם סדרת פתיתים פלוס, בהחלט מגוונת את הארוחות.

קיבלתי להתנסות ובאמת לא ידעתי מה להכין קודם,

פתיתים פלוס בורגול מקור לסיבים תזונתיים.

פתיתים פלוס חיטה מלאה מכילים 30% קמח מלא.

פתיתים פלוס ירקות מכילים 25% ירקות.

פתיתים פלוס עדשים מקור לחלבון.

אני חייבת לציין שסדרת פתיתים פלוס מעלה את הערכים התזונתיים שכל

המשפחה אוכלת, אהבתי את השילוב של פתיתים פלוס בורגול ופתיתים פלוס

עדשים, אני תמיד מסתבכת שאני צריכה להכין עדשים או בורגול והרבה יותר

קל להכין ב-6 דקות בלבד לפי ההוראות.

מ'גדרה על בסיס פתיתים, רעיון מקורי וייחודי,שילוב של דגנים וקטניות המספקים

יחד חלבון בעל ערך תזונתי גבוה, מאוד חשוב לשלב קטניות בתפריט היומי.

עדשים מהווים מקור לחלבון,התומך בתהליך הגדילה החשוב בילדים.

לארוחת הצהריים הכנתי מנה מיוחדת של פתיתים פלוס בורגול,

ובעצם הכנתי ארוחה שלמה בסיר אחד.

פתיתים פלוס בורגול בשילוב ירקות ונתחי עוף,

מצרכים:

בצל חתוך לקוביות קטנות

חצי פלפל ירוק

חצי פלפל אדום

גבעול סלרי

כוס פתיתים פלוס בורגול

עגבניה מגורדת

פטרוזליה קצוצה

חלקי עוף בגריל  קצוצים שנשארו לי מארוחת צהריים של יום קודם

מלח,פלפל

אופן ההכנה:

לטגן בצל עם כף שמן, להוסיף סלרי ופלפלים, לאחר טיגון להוסיף כוס

פתיתים פלוס בורגול ולערבב, להוסיף חלקי עוף קצוצים ועגבניה מגורדת.

לערבב ולהוסיף כוס ורבע מים רותחים , מלח ופלפל להרתיח ולבשל 6 דקות.

להגיש עם פטרוזליה קצוצה.

יצא מדהים , טעים טעים , והכי חשוב ארוחה מזינה בסיר אחד.

מאוד אהבנו את הטעם של הפתיתים פלוס בורגול, מאוד מיוחד,

מחר אני אכין פתיתים פלוס עדשים בסגנון מג'דרה, יהיה טעים.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן