היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חדש משוקולד השחר קרם שוקולד מפנק באריזת שפורפרת

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

שוקולד השחר זכור לי עוד מתקופת ילדותי, שוקולד למריחה מפנק שכיף כל כך

למרוח על פרוסת לחם טרייה ופשוט לאכול, פשוט וטעים, טעם של פעם.

ועכשיו חדש חדש השחר העולה מוציאים אריזה נוספת וחדשה לשוקולד

האהוב, אריזת שפופרת.

האריזה מאוד נוחה לטיולים, לעבודה,למזוודה, והרעיון ממש מיוחד,

קרם מובחר למריחה בטעם קלאסי נוח לשימוש ומשמש לכל מטרה.

אני הוספתי אותו על פנקייקים לצד קצפת ותותים ,שדרוג לטעם הפנקייק.

אפשר לתת לילדים להיות יצירתיים ופשוט לקשט פרוסת לחם

בציורים עם שוקולד השחר,

אני הכנתי פנקייק טעים עם תוספת של שוקולד השחר ,

מצרפת לכם מתכון לפנקייק בקלי קלות,

חומרים לפנקייק,

1 ורבע כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפייה

2 כפות סוכר

קורט מלח

1 כוס חלב 3%

2 ביצים

1 כפית תמצית וניל

75 גרם חמאה – מומסת

תוספות,תותים,בננות,קצפת,ממרח שוקולד השחר

הוראות הכנה:

מכניסים לקערה את כל המצרכים היבשים: קמח,אבקת אפיה,סוכר,מלח.

מערבבים היטב,ממיסים את החמאה.

טורפים את הביצים ומוזגים פנימה את החמאה המומסת,לאט ותוך כדי ערבוב.

מוסיפים תמצית וניל לביצים ולחמאה.

מוסיפים תוך כדי ערבוב את החלב או את הגבינה הלבנה לתערובת הביצים.

מוסיפים את התערובת הנוזלית לקערת היבשים.

מערבבים היטב במטרפה עד שמתקבלת תערובת חלקה.

מחממים מחהת קטנה, אפשר להעזר ברינג כדי שיצא עגול ויפה.

משמנים מעט את המחבת,יוצקים מצקת מהתערובת למחבת.

כשנוצרות בועות בחלק העליון של הפנקייק בודקים בזהירות,בעזרת מרית מתכת,

את מצבו בחלקו התחתון,אם צבעו זהוב הופכים עד שמוכן.

מסדרים על צלחת מקשטים ונהנים.

רוצים גם להתנסות במוצרים חדשים כנסו לקישור,

https://www.facebook.com/Like.and.share.il

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן