היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

במטבח עם ג'קי "אחוה" והשפית ג'קי אזולאי מגישים:סלט טאבולה קוסקוס וטחינה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה
המובילה בישראל, מגישה יחד עם כוהנת הבישול הביתי והשפית ג'קי אזולאי, מנה
נפלאה ומזינה של סלט טאבולה רענן וטעים, עם קוסקוס מלא ובתיבול של טחינה.
סלט נהדר, עשיר בטעמים שיכול לשמש כארוחה עיקרית או כתוספת ולאירוח משפחתי.
בתיאבון!

קרדיט צילום: נופר בוגנים

מצרכים:

1 חבילה קוסקוס מקמח מלא להכנה מהירה

1 בצל

3 מלפפונים

2 פלפלים אדומים

2 צנוניות פרוסות דק

צרור כוסברה

צרור פטרוזיליה

צרור נענע

צרור שמיר

חופן אגוזי מלך

לרוטב הטחינה:

1/4 כוס טחינה גולמית "אחוה"

1 כף שמן זית

1/2 כוס מים

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן (עם מלח, שמן ומים רותחים), ומניחים לו להצטנן מעט. משתמשים בניילון נצמד לכיסוי.

קוצצים את עשבי התיבול.

חותכים את הבצל, המלפפון והפלפל לקוביות קטנות ופורסים את הצנוניות לפרוסות דקות.

מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה ומתבלים.

להכנת רוטב הטחינה: מערבבים טחינה גולמית
עם מים, לימון סחוט, מלח ופלפל וטוחנים במעבד מזון או באופן ידני. ניתן
להוסיף לרוטב מעט פטרוזיליה וכוסברה.

יוצקים את רוטב הטחינה מעל הסלט, מפזרים מעל אגוזי מלך ומגישים.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן