היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

לרגל חג השבועות שבפתח, חברת כרמית משתפת מתכון קל הכנה המשלב חגיגה של טעמים – סלט של סלקים, אנדיב, גבינת קממבר וכעכי טרליני.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אחד מסימני
ההיכר הבולטים של חג השבועות, הינו המנהג לאכול מאכלים חלביים. חברת כרמית משתפת מתכון קל להכנה ובמרקם טעמים עשיר:

סלט של סלקים, אנדיב, גבינת קממבר וכעכי טרליני.

 

 

מרכיבים:

אנדיב
בשני צבעים

1 סלק לא מבושל, מקולף

גלגל קטן
של גבינת קממבר

מיקס עלים
ירוקים (אורוגולה, תרד, עלי בייבי)

כעכי
טרליני, מסדרת פניני, בטעם שאתם הכי אוהבים (קלאסי, שום בצל, ובתוספת מלח ים).

לרוטב:

1/3 כוס שמן זית

2 כפות מיץ תפוזים

2 כפות חומץ

2 כפות מיץ לימון

1 כפית חרדל

1 כפית דבש

גרידת
תפוז

קורטמלח

קורטפלפל

יש לערבב היטב
בצנצנת את המרכים
עבור הרוטב

אופן ההכנה:

יש לקחת צלחת
רחבה, ולהניח את מיקסהירוקים.וגם את סירות האנדיב.

יש לקלף
את הסלק, ולחצות אותו לחצי ולפרוס עם סכין חדה ולהניח בצלחת בין סירות האנדיב,
לאחר מכן מחממים תנור ל-180 מעלות, מניחים את גלגל הקממבר על נייר אפייה
ומחממים כ-3 דקותבתנור למרקם רך ועסיסי.

מניחים במרכז הסלט את הגבינה ומפזרים את כעכי הטרליני בכמות שאוהבים
לטבילה בגבינה הנימוחה, את רוטב הויניגרט הדרים שופכים מעל, ומתענגים…חג שבועות שמח!



שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן