היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

ללא נקיפות מצפון: לכבוד חג השבועות מציעה חברת "ביכורים מזון ומאפה" ליהנות מ"קרקרים פשתן" דלי פחמימה, עם מבחר גבינות, ירקות ופירות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לכבוד חג השבועות מציעה חברת "ביכורים מזון ומאפה", המתמחה בייצור לחמים ולחמי בריאות, ליהנות מ"קרקרים פשתן" דלי פחמימה, יחד עם מבחר גבינות משובחות ומגוון ירקות ופירות.

הקרקרים מוצעים ב-3 טעמים נהדרים: שום, זעתר וטעם טבעי.

הקרקרים של חברת ביכורים מזון ומאפה, פשוט נהדרים, אני מאוד אוהבת לאכול אותם עם ממרח גבינה ועגבניות,

ועכשיו לקראת חג שבועות אני מתכוונת להגיש אותם לצד ירקות וגבינות,

מבחינתי היתרון הגדול שהם דלי פחמימה ועשירים בערכים תזונתיים בכך אני יודעת שאני גם נהנית מקרקרים פשתן טעימים וגם אני שומרת על הפחתת פחמימות, בהחלט אפשר להנות גם ללא לחם וגם להרגיש שובע, כי היתרון שאחרי שאני אוכלת אותם אני שבעה לאורך זמן, ממליצה מאוד על הקרקרים הללו, כל הטעמים נפלאים.

אפשר להכין מראש קרקרים ועליהם מבחר מטעמים בכלי הגשה נאים, או להכין מגש יפה עם מגוון גבינות,סלומון, ירקות ופירות וכל אחד, יכין לעצמו.

הקרקרים הפריכים, העשויים מזרעי פשתן זהובים מקנדה, מכילים רק 1 גרם פחמימה לקרקר, והם עשירים באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים.

הביקוש לקרקרים וללחמי הפשתן המיוחדים של ביכורים עלה עוד יותר בתקופת הקורונה, בשל הפופולריות של תזונה דלת פחמימות והעלייה במודעות לבריאות. מאחר והקרקרים מכילים מעט מאוד פחמימות והם גם נטולי סוכר וממתיקים, הם בעלי ערך גליקמי נמוך ומתאימים גם לתזונת סוכרתיים ולמי ששומרים על משקלם.


מחיר: כ-25 ש"ח לאריזה במשקל 150 גרם.
להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ, ודרך אתר החברה: https://www.bikurim.co.il/
כריכונים מקרקר פשתן עם גבינות, ירקות ופירות
באדיבות המתכונאית אריקה לוי

למרוח על קרקר גבינת מסקרפונה ולפזר מעל שומשום קלוי. להניח מעל פרוסה צרה של גבינת קשקבל, ובצד להניח פרוסה דקה של שזיף, אפרסק (אפשר גם משימורים) או ענבים חצויים.


למרוח את הקרקר בקוטג' מעורבב עם מעט שום גבישי, להניח מעל פרוסת סלמון ושמיר
להכין מגש עם גבינות מסוגים שונים, עגבניות שרי – טריות או קלויות בתנור, אבוקדו, זיתים, ממרח פסטו וחמאה בטעמים.


להניח על הקרקר ריבועים דקים של גבינת גאודה. מעליה, להניח פרוסה דקה של גבינת עיזים, רבע עגבניית שרי ומעט בצל ירוק.

קרדיט צילומים – יוסף לבין, PEXELS, FREEPIK
הלחמים והקרקרים של "ביכורי פשתן" מיוצרים במאפיית הבוטיק של "ביכורים מזון ומאפה", המייצרת מדי יום מגוון לחמים ולחמים מיוחדים. מערכת הייצור מאושרת ע"י משרד הבריאות ועומדת בתקנים המחמירים ISO 9001, ISO 22000 ו-HACCP.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן