היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חדש על המדף: "תבואות" משיקה "רסק עגבניות אורגני" מאיטליה, ללא תוספת סוכר, מלח או חומרים משמרים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חדש על המדף: חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, משיקה "רסק עגבניות אורגני" מאיטליה – ללא תוספת סוכר, מלח או חומרים משמרים. הרסק מתאים להעשרה ולשדרוג של מגוון מאכלים ורטבים ובהם שקשוקה, רוטב לפיצה או לפסטה, ממולאים, קטניות, מרקים ועוד.

לאחר שהתנסתי ברסק עגבניות אורגני, האיכותי והנהדר של חברת תבואות, מאוד אהבתי את הסמיכות הטעם והמרקם, אני משתמשת רבות ברסק עגבניות למגוון תבשילים, מאוד נוח להחזיק קבוע במזווה, הפעם הוספתי את הרסק המשובח שקיבלתי להתנסות, ללזניה גבינה, כשאני מכינה לזניה גבינה אני תמיד משתמשת רק ברסק עגבניות עם תוספת מים, מאוד קל להכנה ויוצא מדהים, שכבות של הלזניה מעליהן כל גבינה שאתם רוצים, מעל שכבת הרסק עגבניות, מדוללת עם מים, אני מוסיפה שום ואורגנו, מעל גבינה צהובה ויוצא נהדר.


הרסק של "תבואות" מיוצר באיטליה מעגבניות אורגניות, אשר גודלו ללא חומרי הדברה, דשנים כימיים או הנדסה גנטית. הרסק מוצע בקופסה קומפקטית ונוחה לשימוש במשקל 70 גרם – כך שרוב הסיכויים הם שלא תצטרכו לאחסן שארית במקרר.
רסק (או רכז) עגבניות מיוצר מעגבניות בשלות ועם זאת קשות, והוא משמש כמרכיב במתכונים שונים. מדובר במעין משחה סמיכה בצבע אדום כהה, המיוצרת בשתי רמות של ריכוז – 22°BX ו- 28°BX (BX הוא קיצור המילה בריקס, שמשמעה אחוז החומר היבש/מוצקי העגבנייה בנוזל). באופן כללי, הרסק המרוכז יותר מתאים יותר למרקים ולקדירות, ואילו המרוכז פחות מתאים לרטבים ולבישול קצר יותר. הרסק האורגני של תבואות בריכוז 22°BX.
כשרות: פרווה, בד"צ מהדרין מילאנו ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
מחיר: 2.5 ש"ח לקופסה במשקל 70 גרם.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן