היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

לכבוד הגשם הראשון וההחלפה לשעון חורף, סמדי בומבה מציעה קדרה נהדרת ומלאת ניחוח, שהיא בדיוק מה שאתם צריכים כדי לחגוג את בוא הסתיו – מנחמת, בריאה, מזינה וטעימה ואפילו קלה להכנה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

תבשיל דלעת ובטטה עם קוסקוס מלא / סמדר "סמדי בומבה" וקנין ל"סוגת"


קרדיט: יח"צ סוגת

חומרים
ל-4 מנות

1 חבילה
קוסקוס מלא "סוגת"

300
גרם דלעת, מקולפת וחתוכה לקוביות גדולות

2 בטטות
גדולות, מקולפות וחתוכות לקוביות גדולות

2 בצלים,
חתוכים לרצועות

1 מקל
קינמון

1/2
כפית כורכום

1 כף  סוכר חום "סוגת"

1/2
כפית פלפל שחור גרוס

מלח
לפי הטעם

שמן

להגשה:

שקדים
קלופים

צימוקים

אופן ההכנה:

1.יוצקים
שמן לסיר רחב ומחממים מעל להבה בינונית-גבוהה. מטגנים את רצועות הבצל ומקל הקינמון
במשך כ-5 דקות, להזהבה.

2. מעבירים לסיר את קוביות הדלעת והבטטה
ומוסיפים סוכר, כורכום, פלפל שחור ומלח. מערבבים היטב ומוסיפים מים כך שכל הירקות יהיו
מכוסים.

3.מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומכסים
את הסיר. ממשיכים לבשל כ-40 דקות, עד שהרוטב מצטמצם והירקות רכים.

4.מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן שמופיעות
על האריזה.

5.מחלקים את הקוסקוס לקערות הגשה ומניחים
עליו מהתבשיל. מפזרים מעל שקדים וצימוקים ומגישים.

בתאבון!

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן