היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מותג מזון הבריאות "GREENY" מציע להכין בחג החנוכה לביבות תפוחי עץ ממכרות, מטוגנות בשמן אגוזי מלך…

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מותג מזון הבריאות האורגני GREENY מציע בחג החנוכה להכין לביבות תפוחי עץ טעימות וממכרות, מטוגנות בשמן אגוזים מזוכך, בעל ניחוח אגוזי עשיר.
השמן, מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מופק מאגוזי מלך מובחרים והוא מתאים לטיגון, תיבול ובישול מגוון מאכלים, השמן מתאים מאוד לטיגון לביבות וסופגניות.


אני מבטיחה לכם שאחרי שתתנסו בשמן האגוזים של מותג מזון הבריאות האורגני GREENY  , תאמצו אותו קבוע בבית, שמן מעולה, עם יתרונות תזונתיים רבים, השמן פשוט נהדר לטיגון , אני מטגנת איתו קציצות ירק, לביבות, שניצלים פשוט הכל, ואחד היתרונות שהמאכלים לא ספוגים בשמן, והטעם נפלא, ולקראת חג החנוכה שהינו גם חג הטיגונים והכנת מאכלים שאנו מחכים להם כל השנה , סופגניות ומגוון לביבות בהחלט נפלא להשתמש בשמן אגוזי המלך הנפלא הזה.
כשר פרווה בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ובד"צ בית יוסף.
מחיר: 24.90-19.90 ש"ח לבקבוק של ליטר.
להשיג ברשתות מזון, בהן: חנויות טבע ברחבי הארץ, זמורה אורגני, על המשקל, שורשים, היפר טבע זיקים ,לגעת באוכל, נקודת טבע, כליל טבע ועוד.
לפרטים: www.greenyisrael.com
מתכון ללביבות תפוחי עץ

מצרכים:
3 תפוחי עץ ירוקים (גרני סמיט), קלופים ומגוררים
1/3 כוס סוכר חום בהיר
1/2 כוס קמח תופח
1/2 גביע יוגורט יווני 7% או שמנת חמוצה 9%
1 כפית תמצית וניל
1/5 כפית פלפל לבן
2 ביצים
1/2 כפית קינמון טחון
שמן אגוזי מלך מזוכך של "גריני"
להגשה: אבקת סוכר, מייפל
אופן ההכנה:
לסחוט היטב את תפוחי העץ. לטרוף את הביצים בקערית קטנה.
לערבב את כל המצרכים למעט הקמח, ורק אז, להוסיף את הקמח.
לחמם במחבת שמן בגובה של כ-4 ס"מ, לטיגון חצי עמוק (כמו לשניצל). להניח כף מהעיסה במחבת, ולטגן כדקה – מכל צד, עד שהלביבה מזהיבה-משחימה.
להגיש עם אבקת סוכר ו/או סירופ מייפל אמיתי.
קרדיט צילום לביבות: pixabay

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן