היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

אופים בריא,מתכון טבעוני להכנת קציצות בטטה בתוספת חלבון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת אורגניקזון, המתמחה בייבוא ושיווק מותגים אורגניים ואיכותיים לסביבה,  מציעה מתכון להכנת קציצות בטטה בתוספת חלבון. מדובר במתכון טבעוני, קל להכנה  והקציצות יוצאות אווריריות, עשירות בטעמים, רכות ונימוחות בפה.

קרדיט צילום: יעל אלעד

המתכון באדיבות: יעל אלעד @veganyael –  מאמנת כושר ובלוגרית למתכונים בריאים וקלים.

מצרכים:

שלוש בטטות ארוכות

300 גרם טופו

בצל קטן

כפית כורכום

כפית כמון

כפית וחצי מלח ורוד

כף וחצי זרעי פשטן טחונים

קמח עדשים לציפוי

אופן הכנה:

להרתיח את הבטטות בסיר ללא הקליפה עד שמתרככות (כדאי לחתוך לקוביות או חצאים כדי לזרז את זמן הבישול) אחרי בישול לסנן מהמים.

לטגן בצל עד שמשחים.

להוסיף את הבטטות הבצל ויתר המצרכים למעבד מזון ולטחון עד למרקם חלק.

לחמם תנור ל180 מעלות.

להכין תבנית ולחתוך נייר אפייה לאורך הרצוי.

ליצור בעזרת הידיים קציצות תפוחות ולצפות כל קציצה משני הצדדים בקמח עדשים.

לשמן מעל עם ספריי שמן זית

לאפות 20-30 דק או עד שמזהיב.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן