היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מתכון עסיסי להכנת שיפודי קבב עם ירקות בליווי סלסה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לרגל פתיחת 'עונת המנגלים' ו"הפיקניקים"  רשת טיב טעם  מציעה מתכון עסיסי להכנת שיפודי קבב עם ירקות בליווי סלסה.


רכיבים להכנת הקבב:

חצי ק"ג בשר טלה טחון

1 בצל לבן גדול קצוץ דק

1 כוס תערובת עשבי תיבול קצוצים – פטרוזיליה,  כוסברה ונענע

3 כפות שמן זית

1 כפית גדושה מלח דק

1 כפית גדושה פלפל שחור

1 כפית בהרט

להכנת רוטב סלסה:

2 כוסות עשבי תיבול קצוצים- פטרוזיליה,  כוסברה,  נענע,  שמיר, בצל ירוק

1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק

חצי כוס זיתים קצוצים דק

3 שיני שום כתושות

מיץ וגרידת מלימון אחד

3/4 כוס שמן זית

1 כפית מלח אטלנטי

להכנת השיפודים:

2 צנצנות פלחי ארטישוק רומאי

1 צרור אספרגוס חתוך למקטעים באורך 5ס"מ

אופן ההכנה:  יש לערבב את כל רכיבי הקבב ומעבירים למקרר לחצי שעה – שעה. ובקערה לערבב את כל רכיבי הסלסה, מניחים להשרייה במקרר לשעתיים עד לילה שלם.

בעזרת ידיים רטובות יש ליצור קבבים באורך 5 ס"מ עובי 3ס"מ. משפדים על שיפוד לסירוגין 3 קבבים עם פלחי ארטישוק ואספרגוס. ולהכניס למקרר למשך שעה.

מחממים גריל בחום גבוהה, מברישים את הקבבים בשמן זית. צולים על גריל משומן כ- 5 דקות מכל צד, לקבלת מידת עשייה MW. ולהגיש. הגשה: מזלפים מעל הקבב 1-2 כפות גדושות של סלסה.

בתאבון…

קרדיט מתכון סבינה ולדמן | צילום: דניאל לילה | סטיילינג: עמית פרבר|

 

 

 

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן