היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חוזרים לשגרה עם "פסטה ריקו" חברת "פסטה ריקו" מגישה לרגל פתיחת שנת הלימודים מתכון קל הכנה ומרענן עם הרביולי הנפלאים של פסטה ריקו: סלט ירקות עם קרוטוני רביולי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה יחד עם הבלוגר רון יוחננוב, מתכון פשוט וקל הכנה, לסלט ירקות עשיר עם קרוטונים שמכינים עם הרביולי המושלמים של פסטה ריקו. רביולי פריכים ומתפוצצים בפה, נהדרים כנשנוש ועוד יותר מעל סלט ירקות עם רוטב ויניגרט. אם אתם אוהבים סלט עם קרוטונים זה המתכון בשבילכם! סלט טעים להפליא, מתאים כארוחת ביניים או כארוחה עיקרית לכל המשפחה.

חזרה נעימה לשגרה ושנת לימודים מוצלחת!

מצרכים (לכ- 2-4 סועדים):

1 חבילת רביולי בטטה של "פסטה ריקו"

לציפוי:

1 ביצה טרופה

1/2 כוס פירורי לחם

50 גרם פתיתי גבינת פרמזן

מעט תימין או אורגנו טרי קצוץ דק

מעט צ'ילי חריף יבש

קורט מלח / פלפל שחור

לסלט:

צרור עלי חסה / עלי בייבי

1/2 בצל אדום

2 מלפפונים

2 עגבניות

1 פלפל גמבה צהוב

צרור עשבי תיבול שאוהבים

לרוטב ויניגרט הדרים מנצח:

1/2 כוס שמן זית

6 כפות מיץ לימון

1 כף חרדל דיז’ון גרגירים

1 כף דבש / סילאן

1 כף חומץ (עדיפות לחומץ תפוחים)

מעט גרידת תפוז טרי או לימון

קורן מלח / פלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. בקערה, מערבבים את פירורי הלחם יחד עם פתיתי הפרמזן, עשבי התיבול והתבלינים.
  2. מניחים את הרביולי הטריים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ומפזרים מעל את פירורי הלחם המתובלים.
  3. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ-10 דקות או עד הזהבה.
  4. חותכים את הירקות לסלט ומניחים בקערה.
  5. בצנצנת מערבבים את כל המרכיבים לרוטב.
  6. שופכים מעל הסלט את הרוטב, מניחים מעל את הקרוטונים ומגישים.

קרדיט צילום: נמרוד סונדרס

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן