היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

יום הפסטה הבינלאומי עם תבליני מימון חברת "תבליני מימון" מגישה לרגל יום הפסטה הבינלאומי מתכון מנצח: מאפה פסטה כוסמין ותירס

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

תבליני
מימון, חברת התבלינים המובילה והנמכרת ביותר בישראל, מגישה לרגל יום הפסטה הבינלאומי,
מתכון למאפה פסטה כוסמין עשיר ומגוון, קל הכנה וטעים, עם תירס ופלפל שחור. המאפה יכול
להתאים כמנה עיקרית, כארוחת ביניים וכן כתוספת, לצד סלט ירקות רענן.

קרדיט צילום: חיים יוסף

בתיאבון!

מצרכים
(לכ- 4-6 מנות):

1 חבילת
פסטה כוסמין מלא

3 קלחי
תירס טריים

1 כפית
מלח

½ כפית
פלפל שחור גרוס דק תבליני מימון

2 גבעולי
טימין

3 כפות
שמן זית

להגשה:פרמז'ן מגורד

אופן
ההכנה:

1.מחממים
תנור ל-220 מעלות.

2.מגלחים
את קלחי התירס מהגרגירים וטוחנים חצי מכמות התירס במעבד מזון למחית.

3.מניחים
בסיר את המחית יחד עם הגרגירים שנותרו, יוצקים פנימה 2 כפות שמן זית, טימין, מלח, פלפל
שחור גרוס דק ומערבבים. מבשלים על אש נמוכה במשך 8 דקות תוך כדי ערבוב.

4.מרתיחים
סיר עם מים וכף מלח ומבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה. מסננים מהמים, יוצקים
כף שמן זית ומערבבים.

5.מערבבים
את הפסטה לתוך קרם התירס ויוצקים לתבנית חרס. מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ-
12 דקות עד לקבלת גוון זהוב.

6.מגרדים
מעל פרמז'ן ומגישים.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן