היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חוגגים סוכות עם "פסטה ריקו" חברת "פסטה ריקו" מגישה לרגל סוכות מתכון חגיגי ומיוחד: טורטליני ראגו עם אפונה ועגבניות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל חג הסוכות מתכון חגיגי ונפלא, של טורטליני ראגו עם אפונה, בצל סגול ועגבניות שרי. תבשיל טעים ומזין שמוכן בקלות ובמהירות, היכול לשמש כמנה עיקרית או כתוספת בארוחת החג. השימוש במנה בטורטליני ראגו מכסה אנטריקוט מסדרת הבשר המצוינת של "פסטה ריקו".

קרדיט צילום: אסף אמברם

חג שמח!

מצרכים (לכ- 4 מנות):

1 חבילה טורטליני ראגו מכסה אנטריקוט של "פסטה ריקו"

1 כוס אפונה מופשרת

2 כוסות עגבניות שרי חצויות

3 שיני שום פרוסות

1 בצל סגול חתוך לרצועות

1 כוס מי בישול של הטורטליני

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס

1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה דק

5 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הטורטליני על פי ההוראות שעל גבי האריזה ומסננים. שומרים כוס אחת ממי הבישול.
  2. במחבת רחבה שמים שמן זית ובצל סגול, מטגנים כ- 5 דקות ומוסיפים שום, חצאי עגבניות וכוס אפונה. מערבבים, מוסיפים תבלינים וכוס ממי הבישול ומביאים לרתיחה.
  3. מנמיכים את האש מוסיפים את הטורטליני ואת הפטרוזיליה.
  4. מערבבים בזהירות ומגישים חם.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן