היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מתכון להכנת מרק עוף אסיאתי בצ'יק צ'אק

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אין כמו מרק טעים ומנחם כדי לחמם בימי החורף את הבית והגוף, בעיקר שמדובר במרק עוף אסיאתי, הנחשב כמנה עשירה, מלאה בכל טוב, וקלה מאוד להכנה בבית.

המותג הקולינארי מאסטר שף מציע מתכון חמים וטעים של מרק עוף אסיאתי, ביתי,  להכנה קלה ומהירה שהתוצאה: מרק ירקות בסגנון סיני, בריא, מחמם ומשביע.

קרדיט צילום: יח"צ מאסטר שף

חומרים ל-4 מנות:

100 גרם אטריות אורז

1 ליטר מרק צח

1 כפית חמשת התבלינים הסינית

2 כפות רוטב סויה

1 גזר חתוך לרצועות דקות

2 גבעולי בצל ירוק פרוסים דק (החלק הלבן והירוק, לחוד)

1 כוס כרוב חתוך דק-דק

אפשר גם:

להוסיף חצי פחית חלב קוקוס לייט מאסטר שף

הוראות הכנה:

משרים את אטריות האורז במים רותחים 3 דקות עד שהן רכות, מסננים.

מחממים את המרק ומתבלים בחמשת התבלינים וברוטב סויה. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם. לפעמים צריך להוסיף מלח או סויה, זה תלוי במרק. אם רוצים מוסיפים חלב קוקוס.

מניחים בכל קערית רבע מכמות כל אחד מהמרכיבים: אטריות, רצועות גזר, החלק הלבן של הבצל הירוק ורצועות הכרוב.

יוצקים מעל את המרק ומסיימים עם בצל ירוק. מגישים מיד.

אם רוצים אפשר להוסיף נתחי עוף או בקר.

בתיאבון חורף טעים וחמים!

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן