היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם חולקת מתכון לפסטה טיאטלה עם ארטישוק.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם חולקת מתכון לפסטה טיאטלה עם ארטישוק קלה להכנה.

קרדיט צילום: יח"צ

רכיבים:

פסטה טליאטלה

1 ארטישוק רומי

2 שיני שום

3 ענפי נענע טרייה

3 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

מנקים את הארטישוק, מסירים את העלים הקשים מבחוץ ואת קצות העלים הנותרים וקוצצים לפרוסות דקות.

מוסיפים למחבת טפלון גדולה את השמן זית, הארטישוק, הנענע והשום.

מתבלים במלח ופלפל.

מוסיפים כוס מים ומבשלים על אש בינונית/גבוהה 10 דקות.

מרתיחים סיר מים מומלחים ומבשלים את הפסטה טליאטלה מספר דקות.

בעזרת מצקת ספגטי קוטפים את הפסטה טליאטלה מהמים ומעבירים למחבת עם הארטישוק. יש לשמור את המים הרותחים על האש מכיוון שצריך אותם כדי ליצור את אפקט הריזוטו.

מוסיפים את מי הבישול מצקת אחת בכל פעם ומניחים להיספג תוך ערבוב טוב. מבשלים עד אל דנטה, או רך יותר ומגישים.

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן