היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

יהיה בסדר בסגר: מתכון להכנת השניצל המושלם של השף צ'רלי פדידה ל"סוגת", שכל המשפחה תאהב

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

כל המשפחה
בסגר? יהיה בסדר! השף צ'רלי פדידה מגלה את המתכון האישי שלו להכנת שניצלים פריכים וזהובים
לילדים וגם למבוגרים. הכי קריספי לטגן אבל אפשר גם לאפות בתנור.

שניצלים
ביתיים מושלמים – מטוגנים או אפויים/ השף צ'רלי פדידה ל"סוגת"

 

קרדיט צילום: דן פרץ

חומרים
ל-6 שניצלים:

6נתחי חזה עוף בעובי שאוהבים

6 כפות
קמח רב תכליתי (לבן) "סוגת"

1 כפית
אורגנו יבש

מלח
ופלפל לפי הטעם

6 ביצים

פירורי
לחם מוזהבים "סוגת"

לטיגון:
1 כוס שמן צמחי

לפני
שמתחילים:
מניחים
בקערה קמח, אורגנו מלח ופלפל ומערבבים היטב. בקערה נפרדת טורפים את הביצים לבלילה חלקה.
מכינים צלחת רחבה עם פירורי לחם מוזהבים וליד המחבת – צלחת גדולה מרופדת בנייר סופג.

מקמחים
היטב נתח חזה עוף בתערובת הקמח, מעבירים לקערת הביצים ומוודאים שהבלילה עוטפת את הנתח
לחלוטין. מעבירים את הנתח לצלחת עם פירורי הלחם ומצפים היטב משני הצדדים. ממשיכים כך
עם שאר הנתחים.

יוצקים
את השמן למחבת ומחממים מעל להבה בינונית. כשהשמן חם, מטגנים את השניצלים משני הצדדים
עד שהם מזהיבים היטב. מוציאים לנייר סופג.

אם מעדיפים
לאפות:
מחממים
תנור ל-200 מעלות. מסדרים את השניצלים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מרססים במעט שמן
ואופים כ-20 דקות, עד שהפירורים הופכים פריכים.

בתאבון!

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן