היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חורף נעים עם "פרימור" מותג המיצים הסחוטים "פרימור" מגיש לרגל החורף ויום הבלאדי מרי הבינלאומי מתכון לקוקטייל ירקות ללא אלכוהול: קוקטייל עגבניות עם צ'ילי וסלרי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה יחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי"), מתכון לקוקטייל חורפי, עשיר בטעמים וחריף במידה, ללא אלכוהול: קוקטייל עגבניות עם צ'ילי וסלרי. הקוקטייל על בסיס מיץ עגבניות של פרימור, בשילוב ירקות טריים בהם צ'ילי, גזר וסלרי, נהדר לימי החורף החמים, לאירוח משפחתי ולבילוי זוגי.

קרדיט צילום: אולגה טוכשר

חורף נעים ובריא!

מצרכים (ל-2 מנות):

לקוקטייל:

2 כוסות מיץ עגבניות של "פרימור"

3 גבעולי סלרי חתוכים גס

1 גזר חתוך גס

1/2 פלפל צ'ילי

2 כפות מיץ לימון

4-5 קוביות קרח

מעט פלפל שחור לפי הטעם

להגשה:

2 ענפי כוסברה / פטרוזיליה / סלרי

2 פלחי לימון

קורט מלח

אופן ההכנה:

1. בבלנדר שמים את כל רכיבי הקוקטייל וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. טועמים ומתקנים את התיבול.

2. טובלים קצוות של כוסות הגשה במים ולאחר מכן במלח דק, כדי שתיווצר מסגרת מלח אחידה.

3. יוצקים את הקוקטייל לכוסות ומגישים עם ענפי כוסברה, פטרוזיליה או סלרי ופלחי לימון.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן