היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מתכון חגיגי לחג הפסח: פסטת עגבניות כשרה לפסח

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לאוהבי הפסטה,  רשת קפה ביגה , המייצרת פסטות העשויים בעבודת יד קפדנית,  מציע לחג הפסח מתכון להכנת פסטת עגבניות,   טעימה, מתאימה לכל בני המשפחה וקלה להכנה – בגרסת כשרה לפסח.

קרדיט צילום: מולי נעים

מצרכים:

פסטה פנה כשרה לפסח

שמן זית – 4 כפות

שן שום פרוסה

10 יח עגבניות שרי צלויות בתנור בחום גבוה עם שמן זית, מלח דק וסוכר

110 מ"ל ציר ירקות או מים

100 מ"ל רוטב עגבניות מקופסא

8 יח זיתי קלמטה ללא גלעין

100 ג' קוביות חציל מטוגן

מלח ופלפל שחור לתיבול

חופן עלי בזיליקום

הוראות הכנה:

פסטה פנה, לחלוט כ3 דקות, לשים במחחבת שמן זית פרוסות שום טרי, לחמם את המחבת להוציא טעמים מהשום, שרי צלוי 10 יחידות,110 מ"ל ציר לצמצם, להוסיף  רוטב עגבניות., להוסיף את הפסטה לתבל במלח ופלפל, להוסיף שמן זית או ציר לחיבור הרוטב במידת הצורך להוסיף כף קלמטה ו8 יח קוביות חציל מטוגן.

בתאבון !

 

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן