היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

הקינוח המושלם לחג הפסח – פרווה: מתכון להכנת עוגת שוקולד וקוקוס נימוחה כשרה לפסח

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

ליל הסדר כבר ממש מעבר לפינה, ורובנו שוברים את הראש איזה קינוח יפה, טעים, פרווה, ומתאים במיוחד להגיש בארוחת החג. שיגנוב את ההצגה ושיתאים גם לילדים וגם למבוגרים.

המותג הקולינרי מאסטר שף מציע מתכון לעוגת שוקולד וקוקוס נימוחה – כשר לפסח! קרם הקוקוס בבלילה הוא הסוד ליצירת עוגת פרווה מפנקת במיוחד לפסח.

קרדיט צילום: נמרוד סנדרס

חומרים לתבנית 24 ס״מ:

1 פחית קרם קוקוס מאסטר שף כשר לפסח

400 גרם שוקולד מריר (פרווה), שבור לקוביות

5 ביצים מופרדות

½ כוס סוכר

½ כוס קורנפלור

לקישוט:

שבבי קוקוס

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. מביאים לרתיחה קרם קוקוס בסיר, מוסיפים שוקולד ומערבבים לתערובת חלקה. שומרים כוס מהתערובת בצד לציפוי. מעבירים את היתר לקירור.
  3. מקציפים חלבונים וסוכר ומקציפים לקצף יציב 3-4 דקות.
  4. מוסיפים חלמונים לתערובת השוקולד, מוסיפים גם קורנפלור ומערבלים עוד דקה.
  5. מקפלים את קצף החלבונים לתוך תערובת השוקולד בהדרגה כדי לשמור על נפח ואווריריות.
  6. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים 40 דקות או עד שהעוגה יציבה אבל המרכז עדיין רוטט. מצננים לפחות שעה לפני ההגשה.
  7. יוצקים את תערובת השוקולד ששמרנו מעל ואם רוצים מקשטים בשבבי קוקוס.

בתאבון! חג שמח

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן