היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מתכון להכנת חזה עוף עטוף באווז מעושן ומרווה באדיבות השפית רותם ניצן ורשת סולתם

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חזה עוף עטוף באווז מעושן ומרווה

באדיבות השפית רותם ניצן ורשת סולתם

מיועד להכנת ל-4-6 מנות

לחזה העוף באווז מעושן:

מצרכים:

קמח לקימוח

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל

4 עלי מרווה גדולים

2 חזות עוף, פרפרים, חצויים לרוחבם

4  חתיכות של חזה אווז פרוס, 300 גרם

מעט שמן זית

3/4  כוס יין לבן

1/3 כוס ציר עוף או ירקות

2 כפות חרדל דיז׳ון

2 כפות דבש

אופן ההכנה:

מצמידים עלה מרווה לכל נתח של חזה עוף, מניחים פרוסת חזה אווז לרוחב כל נתח, עוטפים סביבו, כמו טבעת, מהדקים היטב – החזה אווז יידבק בקלות לקצהו השני.

מקמחים קלות את הנתחים.

מחממים במחבת Non Stick, מעט שמן זית וצולים שני נתחים בכל פעם, 3 דקות מכל צד או עד להזהבה. חוזרים על הפעולה עם החזות הנותרים.

מוציאים את החזות מהמחבת.

מוסיפים למחבת החמה את היין וציר העוף, מבשלים את הנוזלים במשך כ-2 דקות,

מוסיפים את החרדל, הדבש, מלח ופלפל ומערבבים לאחידות.

מחזירים את החזות מעל הרוטב ומעבירים לתנור- 180 מעלות 20-25 דק׳.

המתכון באדיבות השפית רותם ניצן ומותג כלי הבישול והאפייה סולתם www.Soltam.co.il

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן