היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

לרגל יום הצ'יפס הבינלאומי: כיצד תצליחו להכין בבית את הצ'יפס הטעים ביותר? שף רשת ההמבורגרים BBB מעניק טיפים מוצלחים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לרגל  יום הצ'יפס הבינלאומי, אשר מצוין מידי שנה ברחבי העולם ב -13 ביולי, מזמינה רשת BBB להנות מצ'יפס משובח בשילוב מנצח עם המבורגר טרי וטעים.

הצ'יפס המוגש ברשת BBB מגיע מבלגיה, מולדת הצ'יפס וסוד הפריכות שלו טמון בשיטת הציפוי הכפול, שהופך כל ביס לקראנצ'י במיוחד.

קרדיט צילום: גיל אבירם

לדברי השף דוד אלחדף, רשת BBB: "צ'יפס או טוגן בעברית, מוגש בדרך כלל כתוספת למאכלים עממים. בעולם קיימים כ- 4,000 זנים שונים של תפוחי אדמה, וביניהם חומים, צהובים, כחולים ועוד, ולכן טעם הצ'יפס תלוי גם בסוג תפוח האדמה. הצ'יפס נחשב לאחד המאכלים הכי פופולריים ברחבי העולם ובהולנד הוא אף נחשב לחטיף הלאומי. מקובל וניתן למצוא אותו בדוכנים רבים ברחובות העיר, מתובל במלח ונטבל בקטשופ, רוטב ברביקיו, רוטב אלף האיים או מיונז. בארה"ב למשל הצ'יפס מקובל כתוספת להמבורגר- ולפעמים אף בתוכו, שילוב זה אף מאוד אהוב ומקובל גם בישראל. דוגמה נוספת היא אנגליה בה מגישים טוגנים כתוספת לדג מטוגן בארוחת פיש אנד צ'יפס".

השף דוד אלחדף, מעניק מספר טיפים להכנת צ'יפס איכותי, נכון  וטעים בבית:  צ'יפס פריך, רך מבפנים ומתמוסס בפה, ושזוף מבחוץ. 

בחרו להכנת הצ'יפס תפוחי אדמה טריים, קשים ובעלי קליפה חלקה – ללא קמטים.

בחרו אך ורק תפוחי אדמה גדולים, שיקלו על הקילוף והחיתוך.

מומלץ להכין צ'יפס מתפוחי אדמה אדומים, מסוג דזירה, הם מכילים כמות גבוהה של עמילן, הם שומרים על המרקם והם גם מחזיקים מעמד זמן רב יותר.

להכנת הציפס המושלם מומלץ לחתוך ולבשל במים את תפוחי האדמה עד רכות ולקרר היטב טרם הטיגון.

ניתן להכין צ'יפס "דל קלוריות" בסיר בישול – ללא טיגון.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן