היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מתכון של סלט בורגול עם ירקות….

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

בימים הקשים בתקופה שכולנו נמצאים מול החדשות בתקווה לבשורות טובות, אני מוצאת את עצמי מחפשת מעט נחמה,ואוכל מאוד מנחם בימים אלו, אין לי חשק לצאת לקניות, ואני משתמשת במגוון מוצרים מהמזווה הביתי, כדי להכין מגוון מאכלים קלים ומנחמים.

אני מעדיפה להכין אוכל שאין בו הרבה תעסוקה, והפעם הכנתי סלט בורגול מזין וטעים, מהבורגול שמצאתי במזווה, בורגול אורגני של חברת תבואות, העדפה שלי למוצרי מזון אורגניים, נקיים מחומרי הדברה, ואני משתפת בסלט בורגול עם ירקות, פשוט להכנה, וטעים, ומאחלת לכולנו רק טוב, וימים שקטים.

לבשל את הבורגול לפי ההוראות על השקית, ניתן להשרות את הבורגול 20 דקות במים רותחים, אני מכינה לפי כוס בורגול , לאחר מכן חותכים לקוביות, בצל סגול, מלפפון, עגבניה, עגבניות שרי, פלפל אדום, צהוב, פטריות, גזר, מערבבים ביחד עם הבורגול המוכן, מוסיפים, חמוציות, אגוזי מלך, גרעיני חמניות, פטרוזיליה קצוצה, מתבלים, מלח, פלפל, לימון ושמן זית ומערבבים, ונהנים מסלט טעים ובריא, בתאבון.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן