היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

יום משפחה שמח עם "פרימור" "פרימור" מגישה לרגל יום המשפחה מתכון מנצח שגם ילדים ומבוגרים אוהבים: קרפ סוזט ברוטב חמוציות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה לרגל יום המשפחה, יחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי"), מתכון משגע לקרפ סוזט, המורכב מקרפ ורוטב חמוציות מתוק ומענג. המתכון קל להכנה  ומתאים להגשה ביום המשפחה, לחגיגה משפחתית משמחת.

יום משפחה שמח!

קרדיט צילום: אולגה טוכשר

מצרכים (ל- 4 קרפים):

2 ביצים

2 כפות סוכר

300 מ"ל (¼1 כוסות) חלב / חלב צמחי / מים

100 גרם (1/2 כוס + 3 כפות) קמח

מעט שמן לטיגון

לרוטב חמוציות:

120 מ"ל (1/2 כוס) נקטר חמוציות של פרימור

50 גרם (1/4 כוס) סוכר

50 גרם חמאה / שמן קוקוס

להגשה: כדור גלידה וניל/וניל עוגיות

 אופן ההכנה:

  1. מכינים את הבלילה: טורפים היטב את הביצים, סוכר, חלב והקמח בקערה גדולה עד לקבלת בלילה חלקה ודלילה. מניחים בצד לכ-10 דקות.
  2. מחממים מעט שמן במחבת נונסטיק ויוצקים לתוכה תוך כדי תנועה סיבובית כחצי כוס מהבלילה ומשטחים את הבלילה על פני המחבת. מטגנים על להבה בינונית עד שקצוות הקרפ מתחילים להשחים קלות והופכים בזהירות לצד השני. ממשיכים עם יתר הבלילה. עורמים את הקרפים בצלחת אחד על השני ומכסים כדי שיישארו רכים.
  3. מכינים את הרוטב: יוצקים לאותה מחבת את מיץ החמוציות, מוסיפים את הסוכר, מערבבים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את החמאה ומערבבים את התערובת עד שהחמאה נמסה ונטמעת ברוטב.
  4. מוסיפים למחבת את הקרפים, זה אחר זה, ומטגנים קצרות ברוטב משני הצדדים. מקפלים כל קרפ לחצי וקיפול נוסף לרבע.
  5. מעבירים את הקרפים לצלחת הגשה, יוצקים מעל את שאריות הרוטב, מניחים כדור גלידה ומגישים.
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן