היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חברת "מעדני יחיעם" משיקה סדרת נקניקיות ללא חומרים משמרים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לשמחת ההורים חברת "מעדני יחיעם" משיקה
סדרת נקניקיות ללא חומרים משמרים, אותו טעם נפלא ועם שינוי לאורח חיים בריא
ותזונה מאוזנת, שזה באמת חידוש נפלא.

אני מאוד אוהבת לגוון בארוחות הצהריים, אך
לעיתים מחוסר זמן,אילוצים, כיף גם להגיש נקניקיות עם לחמניות לילדים
לארוחת צהריים,וברגע שיש שינוי בתחום הנקניקיות זה מאוד מדרבן לגוון ולהגיש
לילדים גם נקניקיות, ובינינו זה גם הכי טעים לאכול עם חרדל מרוח טעם של
פעם, הדברים הפשוטים הם הכי כייפים.

המוצרים בסדרת הנקניקיות החדשה:
נקניקיות וינר 400 גרם, נקניקיות חריפות 400 גרם, נקניקיות לגריל 330 גרם,
נקניקיות וינר 900 גרם ונקניקיות חריפות 900 גרם, ללא חומרים משמרים (למעט
סלרי). המוצרים בסדרה ללא גלוטן, ללא סוכרים וללא תוספת מונוסודיום
גלוטומט.

טעמתי את הנקניקיות וינר ללא חומר משמר, ובאמת לא הרגשתי הבדל בטעם, הנקניקיות מאוד טעימות.

"בעקבות ההתפתחויות שחלו בשוק בחודשים
האחרונים ולאחר מאמץ פיתוחי גדול, אנו שמחים להציע ללקוחותינו סדרת
נקניקיות חדשות המיוצרות ללא תוספת חומרים משמרים (למעט המצויים בסלרי)",
אומר תמיר דגן  מנהל השווק של "מעדני יחיעם", לדבריו, הסדרה החדשה מתווספת
לסדרת מוצרי יחיעם המיוצרים מ 100% חומרים טבעיים אשר כבר משווקת מזה מספר
שנים.

"הסדרה החדשה עברה מבחני טעם חיצוניים
והתוצאות מפתיעות לטובה ואין כל פגיעה בטעמן של הנקניקיות החדשות ביחס
לנקניקיות הרגילות ששווקו ומשווקות כיום. ערכים בריאותיים נוספים
שבנקניקיות החדשות: ללא גלוטן, ללא סוכרים, ללא תוספת מונוסודיום גלוטמאט".

כשרות: כשר בהשגחת הרבנות הראשית.

מחיר מומלץ לצרכן: נקניקיות 400 גר – 13.90 ₪ ;  נקניקיות 900 גר' 26.90 ₪.

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.  

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן