היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חברת "ביכורים מזון ומאפה" משיקה "לחם שיפון מלא 7 דגנים", על בסיס קמח שיפון מלא, קמח חיטה מלא ומחמצת טבעית – טעים טעים! ויש גם הצעה למתכון עם כריך מיוחד!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "ביכורים מזון ומאפה",
המתמחה בייצור לחמי בריאות, ירקות קלויים ושירותי הסעדה, משיקה לחם חדש –
"לחם שיפון מלא 7 דגנים", טעים טעים וטרי, על בסיס מחמצת טבעית. הלחם עשוי
מקמח שיפון (45%), קמח חיטה מלא (40%), קמח חיטה (15%), מחמצת טבעית ותוספת
של שיבולת שועל, חיטה מעוכה ושעורה – המעניקים ללחם מרקם איכותי במיוחד.
הלחם ללא תוספת סוכר.

קרדיט צילום: אייל קרן

הלחם נפרס ונארז מיד בתום אפייתו, מה
שמבטיח את טריותו, הלחם טעים עם כל ממרח, ירקות, ביצים, גבינות, דגים או
בשרים וחברת "ביכורים מזון ומאפה" שמחה להציע מתכון להכנת כריך טעים
ומיוחד.

כשקיבלתי את הלחם המעולה, שיפון מלא 7
דגנים , הכנתי איתו כריך חלומי עם גבינת שמנת, דג סלמון מעושן, צנונית
ופלפלונים, יצא ממש ממש טעים,

הלחם נהדר, טעים במיוחד, ומאוד איכותי
בזכות השיפון המלא ו-7 הדגנים, ממש אהבתי ואני בהחלט מתכוונת לקנות אותו
קבוע בנוסף ללחמים המעולים של חברת ביכורים מזון ומאפה, בהחלט מתמחה בייצור
לחמי בריאות מאוד מיוחדים ואיכותיים.

כשר פרווה בהשגחת בד"ץ ירושלים העדה החרדית והרבנות מעלה אדומים.

מחיר: 12.90 ש"ח לאריזה במשקל 600 גרם.

להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ.

הצעה למתכון: כריך עם קממבר, מנגו, מעדן שזיפים ונבטי חמניה

קרדיט צילום מנה: PIXABAY

חומרים:

פרוסה של לחם שיפון מלא 7 דגנים של "ביכורים"

פרוסות גבינת קממבר

רצועות של מנגו בשל

מעדן שזיפים (ריבת שזיפים 100% פרי)

גבינת שמנת טבעית

נבטי חמניה

אופן ההכנה:

למרוח את הפרוסה במעט גבינת שמנת טבעית. מעליה, למרוח מעט מעדן שזיפים.

להניח מעל פרוסות של גבינת קממבר ולהניח ביניהן מעט מעדן שזיפים

להניח מעל רצועות מנגו ולפזר נבטי חמניה (או נבטי ברוקולי, למי שרוצה להוסיף מעט חריפות)

הלחמים מיוצרים במאפיית הבוטיק של
"ביכורים מזון ומאפה", המייצרת מדי יום מגוון לחמים מיוחדים, בהם – לחמי
פשתן, חלות, עוגות ומאפי דגנים מלאים, מחומרי גלם משובחים. מערכת הייצור
מאושרת ע"י משרד הבריאות ועומדת בתקנים המחמירים ISO 9001, ISO 22000 ו-
HACCP.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן