היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מסעדת בורגר סאלון- חוויה של המבורגר מגידול בקר בטבע.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

ביום חמישי הוזמנתי לבקר במסעדת Burger Saloon , המסעדה ממוקמת מול נוף עוצר

נשימה באזור זכרון יעקב – בנימינה מול הכניסה לגני הנדיב.

את הבוקר התחלנו בסיור בחוות הגידול של הבקר במושב תמרת,

קיבלנו הסבר מהבעלים רמי גינת, האני מאמין שלו, להגיש המבורגר איכותי,

טרי טרי ישר מהטבע .

הסיור בחווה וההתרשמות מהמקום המקסים והמראה של הבקר שמגדלים

בטבע בצורה חופשית ובתנאים מדהימים.

השיא של הסיור היה נסיעה למסעדה החדשה של הרשת בכביש זכרון יעקב- בנימינה,

המנות הוגשו לשולחן, ובטעימה באמת הרגשתי שאני אוכלת המבורגר איכותי ביותר.

לשולחן הוגשו מגוון צלחות עם סוגי המבורגרים, יש גיוון גדול וכל אחד יכול להתחבר למה

שהוא אוהב, אהבתי מאוד את הבורגר עוף, את תוספת האסאדו המעושן

המדהים ששמיםעל ההמבורגר,

 סלט הכרוב היה טעים במיוחד עם תוספת של זרעי פשתן.

התלהבתי מסלט עוף שנקרא על שם המקום סלט saloon

טעמנו גם סלופי גו פיקנטי,

גבטה במילוי בשר טחון בתוספת בצל ופטריות , מדהים.

בורגר נוסף מיוחד היה בורגר סלומון.

הציפס וטבעות הבצל פריכים ומזמינים חוויה אמיתית.

הלחמניות נאפות במקום טרי טרי ומזמין.

הקינוחים מדהימים סיום מתוק לארוחה מדהימה,

אמיר טלמור הבעלים של המסעדה הסביר לנו שהמקום עוצב בהשראת מסבאות

בעיירות המערב הפרוע, המטרה לתת למקום חוויה אחרת ,

דיינר אמריקאי בעל מראהעדכני עכשווי.

המקום מציע  בילוי באווירה משחררת, נוחה וזמינה בכל עת.

ההחלטה להקים את `בורגר סאלון` נבעה מהרצון  לבנות רשת מזון

מהיר אך איכותיתוייחודית.

הרשת תציע אחידות בתמהיל המוצרים לצד שמירה על איכותם.

הבעלים הם מגדלי בקר ולכןהשליטה על הבשר,מאפשרת לדעת בוודאות שהלקוחות

מקבלים מוצרים אחידים וטרייםבמחירים הוגנים.

לרשת סניפים נוסף נוסף בחיפה, סניף נוסף יפתח בטבעון,

רמי גינת ואמיר טלמור , שותפים ותיקים ובעלים של

מסעדת הבשר הידועה "לימוזין".

רמי גינת ואמיר טלמור, בוקרים מקיבוץ בצפון הארץ, מגדלים בקר יותר מ-35 שנה ברמת

הגולן וב- 16 שנים האחרונות בעמק יזרעאל בגליל התחתון .

גינת וטלמור הכירו בשנת 1991 בעת עבודתם המשותפת בעדר של קיבוץ גשור  ובשנת

1996 הקימו שניהם את העדר של `לימוזין`. גידול הבקר מתבצע בשטחים פתוחים באזור

יערות כפר החורש.

המפגש של רמי עם בקר התחיל בגיל 17, כשהגיע לקיבוץ נוה איתן בעמק בית

שאן שם פגשאת קצ׳ה שהיה מרכז עדר הבקר בקיבוץ.

אין ספק שאישיותו השפיעה על דרכו של גינת עדהיום.

חוות הבקר של הקיבוץ הייתה ביהודיה ברמת הגולן שם עבד וגם ניהל אותה כ-11 שנה .

המפגש של טלמור עם הבקר התחיל בגיל 20  בעדר של קיבוץ גשור.

על מנת לייצר מנוף כלכלי לתמיכה בחווה וכמובן להתפרנס הקימו טלמור וגינת את מסעדת

`לימוזין`, שבארבע השנים הראשונות נפתחה כ`איטליז `קטן ברמת ישי.

לאחר מכן הקימו גינתוטלמור את מסעדת `לימוזין`.

השילוב של האטליז והמסעדה התבקש ותרם להצלחה.

עד היום צברו גינת וטלמור נסיון עשיר וידע רב בבשר לכן הכניסה לתחום ההמבורגרים היא

צעד טבעי ומתבקש בייחוד כשיש לך סדר ושליטה מלאה על איכות וטיב הבשר.

תפריט בורגר סאלון אחיד ומוצע לאורך כל שעות הפעילות הסניפים:

בורגרים:

 Wildבורגר במשקל 160 גר` / 220 גר` – 37 שקלים І43 שקלים

בורגר צמחוני (סויה, ציר מרק ירקות, בצל ופטריות)- 37 שקלים

בורגר עוף 160 גר – 37 שקלים

תוספות:

בצל מטוגן, פלפל קלוי, גבינת רוקפור, ביצת עין ועוד: 3 שקלים – 5 שקלים לתוספת

אסאדו מעושן – 10 שקלים

ליד ההמבורגר:

צ`יפס, סלט כרוב, טבעות בצל ועוד: 9 – 12 שקלים

ארוחות ילדים (שניצלונים / בורגר) – 35 שקלים ועוד.

·        במקום ניתן לרכוש המבורגר בעלות של 56 שקלים (לקילו) ולחמניה בעלות של 4 שקלים ליחידה.

בורגר סאלון 

רחוב פיקא 39 חיפה

בורגר סאלון זכרון יעקב – על כביש 652 (כביש בנימינה זכרון) בתחנת דלק דור אלון

בורגר סאלון טבעון

רחוב אלונים 2

טלפון להזמנות: 1-700-705-715

11:00 – 23:00 (בקיץ בחצות) – פתוח כל השבוע. לא כשר (חניה בשפע)

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן