היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

"פיאצה"- בית קפה מסעדה איטלקי בגבעתיים…

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

שאתם מזדמנים לגבעתיים שווה לקפוץ לבקר ב- "פיאצה", בית קפה מסעדה

בשכונת תל-גנים שבגבעתיים, שכונה ירוקה וקסומה.

הבעלים רובי פריאנטי כשרוני ביותר משיק בימים אלו תפריט חדש הכולל מנות

מדהימות ביותר בניחוח איטלקי.

המנות טריות, גדולות ובמחיר סביר ביותר, כל יום מכינים טרי טרי, הסלטים הטריים

נחתכים במקום עם קבלת ההזמנה, המאפים נאפים בתנור המיוחד, ומיצים

טבעיים לפי אהבתכם האישית נסחטים באותו הרגע.

לדעתי יש יתרון למקום כמו "פיאצה" שנמצא בשכונה , יחס אישי, הרגשה חמימה,

והכי חשוב אוכל מזמין וטעים ביותר.

כדי לשתף אותכם בחוויה שלי אני אספר לכם על חלק מהמנות, אין כמו מראה עיניים.

הסלטים שהוגשו, טעימים מאוד, סלט חלומי– קוביות גבינת חלומי,חסה,עלי תרד ,

מלפפון,צנונית,בצל סגול,עגבניות שרי,פטריות טריות,

סלט בורגול– בורגול,מלפפון,חמוציות,גמבה ,פטרוזיליה צנונית וקוביות בולגרית.

סלט קפרזה– מאוד מיוחד וטעים,חסה,עגבניות שרי,כדורי בייבי מוצרלה,בזיליקום

בצל סגול ואגוזי מלך.

לחם הבית, קריספי וטעים,

שקשוקה ביתית פיקנטית בלווי טחינה ביתית טעימה,

סאנייה חציל, מונח על שקשוקה ביתית פיקנטית,

פטריות אפויות וממולאות בגבינת עיזים ופסטו ,

מנה מיוחדת ביותר

אני מצרפת מתכון של הבעלים של פיאצה רובי פריאנטה,

מצרכים:

4 פטריות גדולות למילוי

גבינת עיזים מגורדת

מעט חמאת  שום ומוצרלה

מכינים רוטב פסטו:

4 שיני שום

חצי כפית מלח

2 צרורות עלי בזיליקום (ללא גבעול – רק עלים)

100 מ"ל שמן זית

200 גרם פרמזן מגורד

100 גרם צנוברים קלויים

לערבב בבלנדר עד לקבלת מחית

לוקחים 4 פטריות גדולות ( ללא הרגל) ממלאים אותן במעט פסטו

מכסים את הגומה שנוצרה בגבינת עיזים מגורדת

מלמעלה שמים נגיעה של חמאת שום ומעט מוצרלה

מכניסים לתנור בחום מקסימאלי ומחכים עד שהגבינה מקבלת קראסט.

הוגשו לשולחן,

מאפים מיוחדים של פיאצה, פוקצ`ת אנטי פסטי – פוקצה טעימה ופריכה ומעליה

בטטה,חציל,פלפל קלוי,ממרח פסטו וגבינה בולגרית, הפוקצה דקה וחלומית,

מאפה חצ`פורי – מאפה גרוזיני עם שלל גבינות וביצת עין, שווה להגיע בשביל

המאפה הזה לפיאצה, טעים ביותר.

פיצות מיוחדות, פיצה בצל בזיליקום ועגבניות, 

פיצה מגבינת עיזים בצל וחציל,

לקינוח, ניתן להזמין עוגיות ביתיות, פאי תפוחים, סופלה שוקולד ועוד פינוקים רבים.

ניתן לעשות משלוחים לבית,

"פיאצה" – הרצוג 27 גבעתיים, 077-5070163

 כשר חלבי, יש מנות ללא גלוטן.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן