היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

רוצים מתכון מהיר ומשגע לארוחה קלילה ומהירה? קבלו: "נפטון" מציגה "רוטב לפיצה", להכנת מגוון מנות טעימות ומציעה מתכון מהיר הכנה של שבלולי פיצה נהדרים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים מתכון מהיר ומשגע לארוחה
קלילה ומהירה שתתפקד מצוין גם לאירוח? חברת "נפטון" (משנת 1980), המתמחה
בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציגה "רוטב
לפיצה" – להכנת מגוון מנות טעימות ומציעה מתכון מהיר הכנה של שבלולי פיצה
נהדרים.

הרוטב מכיל בין השאר: רכז עגבניות, אורגנו, טימין, בזיליקום ושמן קנולה והוא ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים.

הרוטב לפיצה המעולה של חברת נפטון, מצטרף
לשאר המוצרים הנפלאים שחברת נפטון מציעה, מאוד נוח להכין פיצה ביתית עם
הרוטב הזה, במיוחד כאשר אין רעיונות לארוחת ערב ורוצים ארוחה מהירה וטעימה,
אני החלטתי לפנק את יקיריי עם פיצה מהירה עם טורטיה, מרחתי על הטורטיות את
רוטב הפיצה הנפלא של חברת נפטון,

מעל פזרתי גבינה בולגרית וגבינה צהובה, ופטריות, וזיתים,ואורגנו, יצא ממש משגע וטעים, בהחלט פינוק כלבבי.

כשרות – פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.  

מחיר: 12.90 ש"ח (לבקבוק במשקל 330 גרם).

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, יש חסד, פרש מרקט, שוק מהדרין.

"נפטון" מציעה מתכון לשבלולי פיצה מבצק מלאווח, עם רוטב עשיר וגבינת מוצרלה

קרדיט צילום מנה –PIXABAY

חומרים:

1 חבילה של מלאווח (להפשיר כמה דקות)

1 בקבוק רוטב לפיצה של "נפטון"

2 כוסות גבינה צהובה (רצוי מוצרלה) מגוררת

ביצה טרופה

שומשום

שמן זית כתית

אופן הכנה:

לחמם תנור ל-180 מעלות

על משטח העבודה לפרוס נייר אפייה, להברישו
במעט שמן זית ולהניח מעליו מלאווח. למרוח מעט שמן זית גם מעל למלאווח.
להניח מעל עוד נייר אפייה, ולרדד מעט

להסיר את נייר האפייה העליון. למרוח על המלאווח רוטב פיצה ולפזר מוצרלה מעל

לגלגל את המלאווח לרולדה ולהקפיא כ-10 דקות

להוציא מהמקפיא ולחתוך לפרוסות בעובי של 1.5- 2 ס"מ

להניח את הפרוסות בתבנית אפייה מרופדת
בנייר אפייה, במרחק קל. למרוח את השבלולים בביצה טרופה, ולפזר מעל מעט
פירורי גבינה צהובה, ושומשום.

לאפות 25 – 30 דקות, עד להזהבה

לחזור על הפעולות עם עוד עלי מלאווח, לפי הצורך

גיוון: להוסיף פרוסות של פטריות או זיתים, לפני הגלגול לרולדה

"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור
ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים
לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של מונוסודיום גלוטמט וצבעי
מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי
והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה,
רשתות מובילות ועוד.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן