היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

השוקולטיירית עירית ברנשטיין מציגה: סדנת שוקולד עם הרבה אהבה…

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השבוע השתתפתי בסדנת שוקולד חוויתית
שהעבירה השוקולטיירית עירית ברנשטיין, שוקולד מסמל בעיניי טעם מאוד מיוחד
שאני כל כך אוהבת, אני אוהבת שוקולד על כל סוגיו, ועם הרבה שילובים, בתקופה
האחרונה שאנחנו נמצאים בעידן הקורונה היה כיף לצאת ולעבור סדנה מתוקה
וכיפית ופשוט להנות מכל מה שיש לשוקולד להציע.

עירית ברנשטיין היא אישה סקרנית, צבעונית
ורבת פעלים אשר לפני שנים מימשה חלום והקימה את "השולחן המתוק". בהכשרתה
המקצועית היא קונדיטורית ושולקטיירית,  יועצת לכלכלת המשפחה, יועצת זוגית
ומגשרת, אשר משלבת את כל הידע הרב שצברה בסדנאות שוקולד חווייתיות
ומעצימות.

לעירית יש ברק בעיניים כשמדובר בשוקולד והיא ממש נרגשת עם כל ההתעסקות סביב השוקולד, היא בוחרת במטבעות שוקולד הכי איכותיים,

ומתחילה להעביר סדנה סביב השוקולד נותנת
לטעום את המטבע שוקולד ופשוט מלמדת, הכנו ביחד עם עירית וולקנו סופלה משגע,


פרלינים מדהימים במילויים שונים של קוקוס, לימון ודובדבנים, ואיך אפשר בלי
עוגיות רעידת אדמה, בהחלט חוויה נהדרת שאני ממש ממליצה עליה.

לעירית יש המון ידע בכל מה שקשור לשוקולד,
הסופלה שהכנו איתה הוא אחד הטעימים שאכלתי, סופלה רך שכל ביס ממנו פשוט
תענוג, אין ספק שהתמלאתי באנרגיה חיובית והרגשתי ממש טוב במהלך הסדנה,
אהבתי שעבדנו בקלילות ובחופשיות עם השוקולד,

ובמיוחד את התחלת הסדנה שבה כל אחד מאיתנו
יוצר חופשי ומכין תמונה משלו עם הרבה שוקולד ומלא סוכריות, בהחלט יוצר סוג
של חיבור בין המשתתפים וגורם ליותר פתיחות.

עירית ברנשטיין היא בהכשרתה יועצת לכלכלת
המשפחה יועצת זוגית ומגשרת ובנוסף לכל אלה בוגרת לימודי תקשור. בזכות כל
הידע שצברה וחוש ההומור המדהים שלה, מצליחה עירית להעניק למשתתפי הסדנאות
שלה ערך מוסף הרבה מעבר לחוויה המתוקה של הכנת מתכונים מתוקים. את הידע הרב
שלה היא משלבת בהומור רב בתכני הסדנה ובהתאמה לקהל המשתתפים.

עירית ברנשטיין, הבעלים של
"השולחן המתוק" מרחיבה את מגוון הסדנאות שהיא מקיימת ומשיקה סדנת שוקולד
באוריינטציה של ייעוץ ארגוני. לאחר שהסדנה פעלה בפורמט זה בהרצה וזכתה
לתגובות מפרגנות מאוד מעסקים, ארגונים ועמותות בהם התקיימה, פותחת ברנשטיין
את סדנת הייעוץ הארגוני דרך עבודה בשוקולד גם לעסקים במגזר הפרטי.

הסדנה היא חווייתית, מצחיקה, מעצימה
ומלכדת ומציעה כלי יצירתי לייעוץ ארגוני דרך יצירה משותפת בשוקולד. הסדנה
מתחלקת לשני חלקים ובחלק הראשון כל משתתף מכין עבודה בשוקולד שמתארת אותו,
ובהמשך הוא מציג אותה ומספר על עצמו דרכה.

בחלק השני מתחלקים העובדים לקבוצות ועירית
מנהלת דינמיקה קבוצתית בקבוצות, כשכל קבוצה מקבלת עוגות טורט ביתיות
בגדלים שונים שעירית הכינה מראש, שקי זילוף עם קצפות בטעמים שונים, שוקולד
מומס וסוכריות צבעוניות. בעזרת חומרים אלה מכינה כל קבוצה מיצג של האני
מאמין שלה, המטרה או החלום שלה לגבי העסק או הארגון בו היא עובדת לאחר
סיעור מוחות מעמיק, מצחיק ומרתק בין כולם. משך הסדנה  3 שעות והיא מיועדת
לקבוצות של עד 60 אנשים.

סדנת השוקולד באוריינטציה של ייעוץ ארגוני
היא גם הצעה מצויינת לפעילות מגבשת לצוות עובדים. לעתים קרובות מדובר
בקבוצת אנשים המכירים זה את זה על רקע של סביבה תחרותית ורוויית מתח.
הפעילות בסדנה מצליחה להוציא מחברי הקבוצה ביטויים של שיתוף פעולה, חדשנות
ויצירתיות.

סדנאות השוקולד של עירית ברנשטיין פועלות בכשרות למהדרין של מועצה דתית באריאל.

עירית מציעה מספר סדנאות שוקולד לקהלים שונים:
מסיבות רווקות, ערב זוגות וסדנת יומולדת.  כל סדנה נמשכת שעתיים ובה
המשתתפים מכינים ביחד מתכונים מתוקים: עוגיות שוקולד רעידת אמה, פרלינים,
סופלה שוקולד ובין לבין נהנים מארוחה קלה מלוחה שעירית מגישה, ששוברת את
המתוק . מעבר לכך כוללת הסדנה שלושה מעגלים:  מעגל ראשון של סבב היכרות
הכולל שאלות רבות מצידה של עירית לחוגגים בהתאם לתוכן האירוע (מסיבת
רווקות, מסיבת זוגות, חגיגת יומולדת ועוד), במעגל השני איחולים אישיים
לחתן/כלת האירוע בהם משלבת עירית כלים מהייעוץ הזוגי ובמעגל השלישי חתן/כלת
השמחה משיב לשאלות ולברכות שקיבלו. סדנת היומולדת כוללת גם קישוט קבוצתי
של עוגת טורט, שתהפוך לעוגת יומולדת.

מצרפת מתכוניםשל עירית ברנשטיין מסדנת השוקולד:

וולקנו סופלה

400 גרם שוקולד

100 גרם חמאה להתיך ביחד

8 ביצים להפריד ולהקציף עם

100 גרם סוכר

להתחיל לאחד את השוקולד עם החלמונים

אחר כך החלבונים ולבסוף מוסיפים

1 כף 20 גרם קמח מנופה לא תופח

יוצקים לקוקוטים עד כדי 3/4 גובה

מכניסים פנימה כפתור או קובית שוקולד

אופים 8 עד 10 דקות

עוגיות רעידת אדמה:

600גרם שוקולד

80 גרם שמן להתיך ביחד

8 ביצים עם

260 גרם סוכר לערבב ביחד

לאחד את 2 התערובות ולהוסיף

1/2 ק"ג קמח תופת

או 480 גרם קמח עם 20 גרם אבקת אפיה

וקורט מלח

לצקת לקעריות לכסות בניילון נצמד

ולהניח במקרר להתייצבות

לקמח את הידיים באבקת סוכר

לקרוץ כדורים לא גדולים

להניח בתבנית אפיה עם מרווחים סבירים

לאפות עד שמתבקע

(קשה בחוץ וחי בפנים)

פרלינים

מצפים תבנית סיליקון בשוקולד

רק את הפנים ומרוקנים

מכניסים למקרר להקשות

מכינים גנאש: 100גרם שמנת מתוקה

עם 200 גרם שוקולד

מוסיפים חומרי טעם

יוצקים עד כדי 3/4 גובה

מחזירים למקרר

מכסים עם שוקולד

מחזירים למקרר

לינק לאתר של עירית ברנשטיין: 

https://www.sweettable.co.il/

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן