היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חגיגת פסח עם חקלאי גרנות "חקלאי גרנות" מגישה לרגל פסח מתכון לטרטר חלומי וטעים: טרטר סלמון ואבוקדו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

"חקלאי גרנות", המתמחה בגידול אבוקדו ומשווקת פירות וירקות לרשתות המזון, מגישה לרגל חג הפסח מתכון יפיפה וחגיגי, לטרטר סלמון ואבוקדו טעים במיוחד. שילוב טעמי הסלמון עם הפירות והאבוקדו יוצרים מנה חלומית ומענגת. המתכון קל הכנה ומתאים כמנה ראשונה בארוחת החג החגיגית.

קרדיט צילום: הדס ניצן

חג שמח!

מצרכים (לכ-2 מנות):

1 אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות" קלוף וחתוך לקוביות

250 גרם פילה סלמון ללא עור וחתוך לקוביות

1/4 אננס קלוף וחתוך לקוביות

2 צנוניות קצוצות

1/2 בצל אדום קצוץ

1 כף שומשום שחור

4 טיפות שמן שומשום

קורט מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבים יחד את האננס, הסלמון, הצנונית ואת הבצל האדום.
  2. מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים יחד (המיץ של האננס כובש את הדג).
  3. מוסיפים שמן שומשום, מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה.
  4. בקערה עם שאריות התיבול מוסיפים את האבוקדו ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  5. מניחים את האבוקדו מעל טרטר הדג, מפזרים שומשום שחור מעל ומגישים.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן