היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

הפתעה בקציצה "אבוקדו גרנות" מגישה מתכון מקורי עם אבוקדו: קציצות עוף עם אבוקדו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "אבוקדו גרנות", המשווקת
המובילה בישראל של אבוקדו ופירות וירקות טריים של חקלאי גרנות, מגישה מתכון
למנה מקורית וטעימה: קציצות עוף עם רכיב מפתיע – אבוקדו! מתכון קל הכנה
המשלב אבוקדו במנה המתאימה כמנה עיקרית בארוחת צהריים, ערב ובאירוח משפחתי.

קרדיט צילום: הדס ניצן

בתיאבון!

מצרכים (לכ-4 מנות ראשונות):

1/2 קילו חזה עוף טחון

1/2 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"

1/4 כוס קמח

1 בצל קצוץ דק

1 חופן גדול של פטרוזיליה קצוצה

1 כף לימון פרסי

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

מערבבים חצי קילו חזה עוף טחון עם חצי אבוקדו בשל ומעוך ועם רבע כוס קמח.

מוסיפים לתערובת בצל קצוץ דק וחופן גדול של פטרוזיליה קצוצה.

מתבלים בכף לימון פרסי, מלח ופלפל.

מגלגלים לקציצות.

מכניסים לתנור בחום גבוה למשך כ-20 דקות.

ניתן להגיש לצד אורז וסלט ירקות מתובל.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן