היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חברת כרמית חולקת מתכון קל להכנה ומזין – קרקר דגנים עם אבוקדו, פסטו ארוגולה וגבינת עזים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

ארוחת ערב , אירוח או סתם נשנוש
לצהריים? המתכון הבא עונה בדיוק על הדרישות קל להכנה במינימום זמן, ומזין.
חברת כרמית חולקת מתכון קל להכנה קרקר דגנים עם אבוקדו, פסטו ארוגולה
וגבינת עזים.

רכיבים:

חבילת פניני קרקר דגנים

1 אבוקדו בשל

¼ כוס גבינת עזים

מיץ לימון

מלח ופלפל שחור

צ׳ילי גרוס

שמן זית

לפסטו ארוגולה:

חבילת ארוגולה שטופה ומסוננת

½ כוס שמן זית

¼ כוס צנוברים קלויים

¼ כפית מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

בקערת בלנדר טוחנים את הארוגולה, שמן זית, צנוברים, מלח ופלפל עד למרקם טחון.

שופכים לצנצנת ושומרים במקרר.

מועכים בקערה אבוקדו לכדי מחית ומתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל שחור.

מורחים ממחית האבוקדו על גבי הקרקרים.

מעל האבוקדו מטפטפים נגיעות מהפסטו ארוגולה ומפוררים מגבינת העזים מלמעלה.

בוזקים מעט שמן זית, ומפזרים צ׳ילי גרוס.

מורחים על פניני קרקר דגנים בטעם שאוהבים, ומגישים.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן