היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חם מהתנור: חברת "גרין לייט" משיקה את "סדרת הארטיזנל": לחמים ובאגטים טבעוניים ונטולי גלוטן! הלחמים והבאגטים נאפים בתנור הביתי ומוגשים חמים וטריים, עם קראסט משגע

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חם מהתנור: חברת "גרין לייט" משיקה את "סדרת הארטיזנל": לחמי ארטיזנל ובאגטים רוסטיק – טבעוניים ונטולי גלוטן, הנאפים בתנור הביתי ומוגשים חמים וטריים, עם קראסט משגע. כעת, גם נמנעים מגלוטן וחולי צליאק יכולים ליהנות מהם בצורה זו!

קרדיט צילום: אביתר ניסן

החברה, המובילה בשוק הלחמים והמאפים ללא גלוטן, עמלה על פיתוח הסדרה למעלה מ-3 שנים. כדי לשמר את טעמם ומרקמם, מוקפאים הלחמים בהקפאה עמוקה מייד בתום 90% מזמן האפייה המלא. את גמר האפייה הם מקבלים בתנור הביתי – מה שמקנה להם מרקם קראסט וחוויית לחם טרי, שעד כה לא היתה אפשרית לקהלים אלה.

*ארטיזנל הוא מונח המתאר מוצר אותו מכין אומן או בעל מלאכה מיומן בתחומו.

"האתגר היה לפתח לחם נטול גלוטן – שנטעם ומרגיש כמו לחם עם גלוטן, שנאפה בעבודת יד במאפייה המתמחה בלחמים. בנוסף, רצינו שזה יהיה לחם שניתן לסיים את אפייתו בבית ולהגישו טרי, חם ועם קראסט", הסביר עופר אליאב, מנהל השיווק והמכירות ב"גרין לייט".

קרדיט צילום: אביתר ניסן

"בעזרת תהליכי ייצור מיוחדים וטכנולוגיות מתקדמות בתחום האריזה, פיתחנו לחמים שמחקים בהצלחה את המרקם והטעם של לחמי ארטיזן עם גלוטן. גם זיהוי האיזון המדויק בין הרכיבים היה מורכב, והתוצאה הטעימה מאוד משמחת אותנו", אמר. "הידע והניסיון הרב שצברנו במשך 30 שנות פיתוח מוצרים כשרים לפסח וללא גלוטן, מאפשרים לנו להמשיך ולפתח – בסטנדרטים הגבוהים ביותר – מוצרים נוספים ומיוחדים, התואמים למוצרי המאפה הרגילים", הוסיף.

סדרת הארטיזנל כוללת:

לחם צרפתי קלאסי – לחם צרפתי ביתי (500 גרם)

לחם צרפתי גרעינים – לחם צרפתי מועשר בצ'יה, טף, חמנית, פשתן ודלעת (500 גרם)

באגט רוסטיק קלאסי – 2 באגטים קלאסיים (240 גרם כל באגט)

באגט רוסטיק סופר פוד – 2 באגטים מועשרים בצ'יה, טף ופשתן (240 גרם כל באגט)

באגט רוסטיק גרעינים –  2 באגטים מועשרים בפשתן, דוחן, חמנית ודלעת (240 גרם כל באגט)

המוצרים אפויים ונמכרים קפואים. יש להפשירם ולהוציאם מאריזתם, טרם אפייתם הסופית.

הוראות הכנה: להפשיר את הלחם. להוציא מהאריזה. לחמם תנור מראש ל – 200 מעלות. לחם: לאפות 15 – 25 דקות ; באגט: לאפות 10 – 15 דקות (תלוי בעוצמת התנור).

קיבלתי להתנסות חלק מהמוצרים הנהדרים של סדרת הארטיזנל, לאחר שאפיתי בתנור את הבאגט רוסטיק הקלאסי, וואו, אין מילים כמה טעים, פשוט לא האמנתי שהבאגט ללא גלוטן וטבעוני לחלוטין, טעם נהדר, קראסט נהדר, אחרי אפייה של 15 דקות בחום של 200 מעלות, יצא באגט משגע, חציתי את הבאגט הוספתי ממרח גבינה ופסטו, גבינה צהובה, חסה מסולסלת, ועגבניות, ובהחלט נהנתי מארוחת בוקר טעימה, טעימה, אני שמחה מאוד שהגיעו לפיתוח כל כך מוצלח, בהחלט שאפו לחברת גרין לייט.

"סדרת הארטיזנל" מצטרפת למגוון מוצרי הלחמים והמאפים שפיתחה החברה ובהם מבחר לחמים (לבן, חלה, כפרי ועוד), לאפה, לחמניות שונות, פיתות, בסיס לפיצה, באגט צרפתי, בייגל אמריקני, פיצה מרגריטה, עוגות, מאפי עלים ועוד.

המוצרים כשרים פרווה בהשגחת הרבנות יבנה ובד"צ חתם סופר בני ברק.

מחיר: באגט – 21.50 ש"ח (2 באריזה, 480 גרם) ; לחם – 20.50 ש"ח (500 גרם).

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הטבע.

חברת "גרין לייט", פרי שיתוף פעולה של חברת "איתנ'ס" – המתמחה במאפים ועוגות (גם כשרות לפסח), וחברת "הדר טכנולוגיה" – המתמחה בפיתוח מזון, הוקמה במטרה לספק מענה איכותי, טעים וזמין לחולי צליאק ולנמנעים מגלוטן. החברה פיתחה מגוון מוצרים ללא גלוטן ובהם לחמים, לחמניות, עוגות, עוגיות, מאפי עלים ועוד, הדומים למוצרי מאפה רגילים ומצטיינים בטעם ובמרקם מעולים. המוצרים מיוצרים בסטנדרטים גבוהים במפעל חדיש ומתקדם, העומד בתקנים המחמירים ביותר, בהם,ISO 22000  HACCP ו-.GMP

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן