היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

לכבוד חג הפסח מציעה חברת "תבואות" מתכון חגיגי נהדר: סלט כרישה, כרוב ניצנים ותפוח עץ, ברוטב מתקתק

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לכבוד חג הפסח מציעה חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מתכון חגיגי נהדר של סלט כרישה, כרוב ניצנים ותפוח עץ, ברוטב מתקתק.  המתכון באדיבות המתכונאית אריקה לוי עבור "תבואות".

מצרכים:

1 חבילה של כרוב ניצנים קפוא

1 כרישה בינונית, שטופה, חלק לבן בלבד, פרוסה לטבעות בעובי כחצי ס"מ

1 – 2 תפוחי עץ ירוקים (תלוי בגודלם), קלופים וחתוכים לקוביות

שמן זית להתזה ולטיגון

לרוטב (מה שיישאר ניתן לשמור בצנצנת סגורה במקרר):

3/4 – 1 כוס שמן זית

1 כף חרדל דיז'ון חלק

2 – 3 כפות סירופ מייפל אורגני כשל"פ של "תבואות" (תלוי במידת המתיקות שרוצים)

2 – 3 כפיות חומץ בלסמי אורגני כשל"פ של "תבואות"

1/4 כפית מלח הימלאיה דק כשל"פ של "תבואות"

מעט פלפל שחור גרוס

גיוון: לקלות חופן אגוזי מלך אורגניים כשל"פ של "תבואות", במחבת יבשה

אופן ההכנה:

לחמם תנור ל-190 מעלות

לחלוט את כרוב הניצנים במים חמים כ-8 דקות. לסנן ולחצות, או לאדות בכלי מתאים במיקרו למשך 2-3 דקות, ולחצות. להניח בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה מרוסס בשמן זית, כשצד החתך כלפי מטה. לרסס עוד מעט שמן זית מעל ולפזר מעט מלח הימלאיה

לצלות 30-40 דקות, עד שהכרובים רכים, אך לא סמרטוטיים. להוציא ולצנן

להלהיט מחבת (רצוי נון סטיק) ולהוסיף מעט שמן זית, לטגן את הכרישה להזהבה. לצנן

לשים בקערה את הכרובים והכרישה. להוסיף את תפוח העץ

לשים את חומרי הרוטב בצנצנת ולערבב היטב. לצקת כשליש על הסלט. לערבב בעדינות ולתקן תיבול. אם יש צורך, להוסיף עוד מהרוטב

להניח קערית אגוזי מלך קלויים ליד הסלט, ומי שרוצה – מוסיף

קרדיט צילום מוצרים: אייל גרניט.

קרדיט צילום מנה- FREEPIK

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן