היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מתכון מנצח: צ׳וקור בשר מדפי אורז

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

המותג מאסטר שף מציע לרגל השקת דפי אורז מוויאטנם, היחיד בישראל עם אריזה לסגירה חוזרת ולשמירה על טריות מקסימלית, מתכון מנצח של צ׳וקור בשר מדפי אורז  מאפה שבלול מדפי אורז ממולאים בבשר טחון,  מתובל בבצל ועשבי תיבול. מתכון ייחודי לאירוח, טעים במיוחד ומקשט כל ארוחה.

קרדיט צילום: נמרוד סינדרס

חומרים לתבנית עגולה בקוטר 22 ס״מ:

12 דפי אורז גדולים של מאסטר שף (22 ס"מ)

לבלילה:

1 כוס מים

1 ביצה

1 כף שמן

1 כפית דבש

מעט פפריקה, מלח ופלפל שחור טחון טרי

למלית בשר:

3 כפות שמן זית

1 בצל גדול קצוץ דק

400 גרם בקר טחון

2 שיני שום קצוצות

מלח ופלפל שחור טחון טרי

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

2 כפות כוסברה קצוצה

2 כפות צנוברים ו/או שקדים קצוצים וקלויים (לא חובה)

לציפוי:

2 כפות שומשום

אופן ההכנה:

1.מחממים תנור ל-190 מעלות.

2.מכינים מלית בשר: מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים בשר, שום ותבלינים ומטגנים עד לקבלת פירורים שחומים. מוסיפים עשבי תיבול וצנוברים קלויים. מורידים מהאש ומצננים.

3.בקערה נוחה לטבילת דפי האורז, מערבבים את חומרי הבלילה: מים, ביצה, דבש, שמן ותבלינים.

4.ממלאים ואופים: טובלים כל עלה בבלילה עד שמתגמש, מניחים על משטח עבודה, ממלאים במלית הבשר, מגלגלים לגליל (בלי לסגור את השוליים) ומניחים בתבנית בצורת שבלול. ממשיכים בהרכבת השבלול מהמרכז ועד לשוליים. מפזרים שומשום ואופים חצי שעה עד להזהבה. מצננים מעט כדי לתת לעלים להתמצק. אם רוצים אפשר לחמם שוב.

בתאבון

 

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן