היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מתכון חגיגי לכבוד חג השבועות: מאפה (ללא מאפה) תרד וגבינות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חג שבועות הוא בדר"כ התירוץ של לשדך בין מאפים לגבינות. המותג מאסטר שף מציע לרגל חג השבועות (ובכלל) מתכון קל, טעים  ופשוט להכנה, ללא גלוטן,  לא מאפה – אך לא ירגישו בהבדל, שיגנוב  את  ההצגה בשולחן החג!


קרדיט צילום: נמרוד סונדרס

מצרכים ל- 30 מאפים קטנים:

30 דפי אורז בקוטר 16 ס"מ של מאסטר שף

3 כוסות עלי תרד קצוצים

חצי כוס בצל ירוק קצוץ

200 גרם פטה או בולגרית מפוררת

100 גרם קשקבל מגורדת

1 ביצה

4-5 כפות שומשום לציפוי

הוראות הכנה:

1.מחממים תנור ל-180 מעלות (עדיף טורבו) או 200 מעלות רגיל.

2.מערבבים תרד קצוץ עם בצל ירוק, פטה, קשקבל וביצה בקערה.

3.יוצקים מים לקערה שתוכל להכיל את העלה. טובלים עלה למשך 10 שניות. שימו לב, זה קריטי. כי הכוונה היא רק להגמיש אותו, מבלי שיתרכך ממש.

4.מניחים בקצה הדף כף מלית לרוחב ומתחילים לגלגל, בגלגול השני מקפלים את השוליים פנימה מימין ומשמאל וממשיכים לגלגל כך שמתקבל מאפה מלבני וסגור היטב, ללא סדקים וקרעים – זה חשוב. אם יהיה קרע המלית תיזל.

5.מניחים במרווחים בתבנית עם נייר אפייה, מפזרים שומשום ואופים 40 דקות או עד שהמאפים שחומים יפה. מצננים מעט ומגישים עם ביצים קשות וירקות טריים.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן