היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חוגגים שבועות עם מנה שתפתיע את האורחים…

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם חולקת מתכון לחג השבועות עשיר בטעמים וקל להכנה – לזניה וגבינות.

1200509020

קרדיט צילום: יח"צ
מרכיבים:
500 מ"ל רוטב בשמל וירג'יליו VIRGILIO
1/4 כפית תבלין אגוז מוסקט
רוטב עגבניות:
400 גר' עגבניות מרוסקות Ortolina
3 כפות שמן זית
1 בצל סגול
2 שיני שום
1 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית תבלין אורגנו יבש

תערובת גבינות:
100 גרם גבינת מוצרלה
100 גרם גבינת אמנטל צרפתי Paysan Breton
100 גרם פרמז'נו רג'אנו VIRGILIO
חבילת פסטה ללזניה גראפאלו GAROFALO

אופן הכנה:

רוטב עגבניות: לטגן בצל בשמן זית עד להזהבה, להוסיף שיני שום חתוכים גס ולטגן עוד דקה. להוסיף את שאר מרכיבי רוטב העגבניות, לערבב ולתת להתבשל יחד עד לאיחוד טעמים באש נמוכה כ-20 דקות, לערבב מידי פעם.
את רוטב בשמל וירג'יליו יש לערבב היטב בקערה יחד עם תבלין המוסקט.
תערובת גבינות: יש לגרד את כל הגבינות ולערבב לתערובת אחת אחידה.
בתבנית רחבה לסדר את המרכיבים לפי הסדר הבא:
שכבת רוטב עגבניות, שכבת דפי לזניה, שכבת רוטב עגבניות, שכבת בשמל, שכבת תערובת גבינות. לחזור על הפעולה עד מסיימים עם שכבה אחרונה בתערובת גבינות.
להכניס מכוסה בנייר אפיה לתנור שחומם מראש על 180-200 מעלות, לאחר כחצי שעה, להוריד כיסוי ולהמשיך באפיה עוד כ-15 דקות עד השחמה.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן