היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם חולקת מתכון לחג השבועות עשיר בטעמים וקל להכנה – לחם ממולא פרושוטו ופסטו.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

ההכנה לוקחת שתי דקות, ועוד כמה דקות חימום בתנור, אבל יש סיכוי טוב שהלחם הזה, המתפקע מרוב גודיז, יגנוב את ההצגה על שולחן הבראנץ. מתאים לצד גביע יין לבן.

קרדיט צלם: רונן מנגן

מרכיבים:
1 לחם מחמצת – בחרו כיכר לחם לא גדולה ובעלת צורה נאה.
200 גרם גבינת עיזים חתוכה לקוביות
150 גרם גבינת צ'דר מיושנת חתוכה לקוביות
100 גרם פרושוטו פרוס דק וקרוע לרצועות
6-5 כפות ממרח פסטו
2 בצלים ירוקים פרוסים דק
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות. חורצים את הלחם בצורת שתי וערב — כמעט עד התחתית. מורחים פסטו בכל החריצים ומטמינים בהם קוביות גבינה ורצועות פרושוטו. אופים כ-12 דקות עד שהגבינות מבעבעות, מפזרים בצל ירוק ומגישים מיד.
באותה שיטה מכינים: לחם קפרזה מורחים בחריצי הלחם ממרח עגבניות מיובשות שותלים כדורי בייבי-מוצרלה ועלי בזיליקום ואופים בתנור עד שהגבינה נמסה. מזלפים מעט שמן זית ומגישים מיד.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן