היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

ללא נקיפות מצפון: חברת "ביכורים מזון ומאפה" מציעה ליהנות מכריך, טוסט או קרוטונים לסלט, עשויים מ"לחם פשתן" דל פחמימה. אז… מה אתם מציעים להכין?

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "ביכורים מזון ומאפה", המתמחה בלחמים ולחמי בריאות, מציעה ליהנות מכריך, טוסט או קרוטונים לסלט – העשויים מ"לחם פשתן" דל מאוד בפחמימה' היתרון של לחם הפשתן שאוכלים אותו ללא נקיפות מצפון בזכות הרכיבים התזונתיים הנפלאים שיש בו.

הלחם עשיר בחלבון, אומגה 3 וסיבים תזונתיים ובפרוסה יש פחות מ-1 גרם פחמימה! הלחם, אשר לא מכיל סוכר או ממתיקים מלאכותיים והרכבו תורם לתחושת שובע, מתאים גם לתזונת סוכרתיים.
אז… מה אתם מציעים להכין עם הלחם?

אני מאוד אוהבת את לחם הפשתן המשובח של חברת ביכורים מזון ומאפה, ומחזיקה אותו קבוע במקפיא, כל פעם מכינה איתו משהו אחר , טוסט, כריך עם גבינות, אני מוסיפה גם את הלחם כקרוטונים לסלט ירקות, שמים את הלחם במצנם עד להשחמה, חותכים לקוביות ומוסיפים לסלט ירקות, יוצא ממש טעים…

מבחינתי לאכול את הלחם הזה מאוד מועיל לי בכך שאני מרגישה שובע לאורך זמן ובכך אני שומרת על תפריט מאוזן, בהחלט לחם הפשתן נהדר ומומלץ.

ל"ביכורים מזון ומאפה", המתמחה בייצור מגוון לחמים, חלות, עוגות ומאפים מיוחדים, יש מחלקה מיוחדת ללחם ולחמניות פשתן. מערכת הייצור מאושרת ע"י משרד הבריאות ועומדת בתקנים המחמירים ISO 9001, ISO 22000 ו- .HACCP
להשיג ברשתות השיווק, בבתי הטבע ברחבי הארץ ובאתר החברה: https://www.bikurim.co.il/

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן