היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

הקייטנה של סוגת חוזרת ובגדול

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לאחר הצלחתה בקיץ ובחגים- הקייטנה של סוגת חוזרת והשנה תעסוק בקטניות, אשר מזוהות עם המותג ומעשירות את התפריט המשפחתי

החופש הגדול הוא הזמן הטוב ביותר להחזיר את הקייטנה הכי חמה ברשת- #קייטנת_סוגת, אשר השנה תוקדש כולה לקטניות, המזוהות עם המותג ונחשבות למזון מעשיר וחיוני בתפריט של המשפחות בארץ. במשך שבוע שלם בתחילת אוגוסט, יוכלו הילדים וההורים להשתתף בפעילויות אינטראקטיביות שונות במסגרת קייטנת הקטניות של סוגת, מבלי לצאת מהמזגן.

בין התאריכים 1-12.8.2021 יעלו לעמוד הפייסבוק של סוגת מגוון פעילויות מהנות. על סדר היום: משחקי חשיבה לכל המשפחה, מתכונים שילדים הכי אוהבים להכין ולאכול עם קטניות, דפי צביעה של קטניות להדפסה, ולקינוח: פעילות טעימה לקטנטנים! הקייטנה תסתיים בפעילות גולשים, בה על ההורים לספר על המתכון שילדיהם הכי אוהבים להכין והמתכון הכי מקורי (ומזין) יזכה בפרס משפחתי מפנק.
לדוגמא: באחד הימים בקייטנה, נלמד להכין עוגיית השוקולד צ׳יפס הכי גדולה בעולם, לפי מתכון אפרת ליכטנשטט, מתכונאית ובעלת הבלוג "אז מה את עושה כל היום".

קרדיט צילום:אפרת ליכטנשטט

חומרים לאפיית 72 יחידות:
4 כוסות (560 גרם) קמח כוסמין תופח סוגת
1 כפית אבקת סודה לשתייה
¾ כפית מלח
300 גרם חמאה
½1 כוסות סוכר רגיל
1 כוס סוכר דמררה
2 ביצים
1 כוס שוקולד צ׳יפס/ 200 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
+ עוד 150 גרם שוקולד לקישוט
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 ומרפדים תבנית תנור גדולה (35×43) בנייר אפייה. עדיף לבחור תבנית בעלת מעט עומק.
בקערה גדולה שמים קמח, אבקת הסודה לשתייה ומלח ומערבבים היטב.
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקרימים את החמאה עם הסוכרים, לפחות 3 דקות במהירות בינונית. כדאי לעצור מדי פעם את פעולת המיקסר ובעזרת מרית להוסיף למרכז את הבלילה שנדבקת לשולי הקערה.
מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים רק עד שהוא נטמע.
מוסיפים את השוקולד צ׳יפס, מערבבים עד שהבלילה אחידה ולא יותר.
מעבירים את הבצק לתבנית ובידיים רטובות משטחים אותו באופן אחיד על כל התבנית. הקפידו ליצור גובה אחיד כדי שהאפייה תהיה אחידה.
מפזרים קוביות שוקולד לקישוט למעלה.
אופים 40-45 דקות עד להזהבה במרכז והשחמה בקצוות (הקצוות יהיו יותר פריכים).
מצננים לחלוטין לטמפרטורת החדר, מעבירים את נייר האפייה לקרש חיתוך גדול וחותכים לקוביות בעזרת סכין גדולה.
בתאבון וחופש נעים!

סוגת המובילה את שוק הקטניות, האורז והסוכר בישראל, היא חברה לשיווק והפצה של מוצרי מזון שהם חלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי. החברה פועלת מאז שנות החמישים של המאה הקודמת כאשר המפעל משתרע על פני כ- 100 דונם בקרית גת. לחברה מגוון רחב של מוצרים החל מסוגים רבים של קטניות ואורז ועד קמח ועוד. כל זאת תוך הקפדה על תהליכי איכות וטעם של חומרי הגלם המשובחים ביותר לאורך כל הדרך מהשדה לצלחת.

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן