היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חוגגים פסח עם "פסטה ריקו" חברת "פסטה ריקו" מגישה לפסח מתכון פסטה מנצח:פסטה ללא גלוטן בקערה אחת

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל פסח מתכון נפלא לפסטה ללא גלוטן בקערה אחת, ברוטב קלאסי מנצח עם קונפי שום ועלי תבלין. השימוש במנה בפסטה טרייה ומצוננת של "פסטה ריקו", אטריות קזרצ'ה ללא גלוטן על בסיס קמח תירס ואורז, כשר לפסח. המנה קלה להכנה, טעימה להפליא, ומתאימה לארוחת צהריים או ערב חגיגית לכל המשפחה.

קרדיט צילום: אסף אמברם

חג פסח כשר ושמח!

מצרכים (לכ- 4 מנות):

1 פסטה ללא גלוטן של פסטה ריקו (400 גרם)

4 שיני קונפי שום

3 כפות שמן זית

צרור עלי פטרוזיליה

צרור עלי בזיליקום

מעט מלח ופלפל גרוס

מעט פלפל שאטה גרוס

4 אגוזי מלך

2-3 גילופי פרמז'ן

אופן הכנה:

  1. מבשלים את הפסטה ללא גלוטן במים רותחים מומלחים למשך 8-12 דקות.
  2. בקערת ערבוב שמים 3 כפות שמן זית, מעט מלח ופלפל, מעט פלפל שאטה גרוס לפי הטעם, 4 שיני קונפי שום, פטרוזיליה קצוצה, עלי בזיליקום קרועים, אגוזי מלך וגילופי פרמז'ן. ניתן להוסיף גם מעט פירורי עגבניות מיובשות.
  3. מוסיפים לקערה כמה טיפות של מי בישול הפסטה ומסננים את הפסטה.
  4. מוסיפים את הפסטה המוכנה מערבבים היטב.
  5. מסדרים בצלחות ומגישים.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן