היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

יום הסנדוויץ' הבינלאומי עם "מעדני יחיעם" חברת "מעדני יחיעם" מגישה לרגל יום הסנדוויץ' הבינלאומי מתכון לסנדוויץ' מענג עם נקניק משובח וירקות: סנדוויץ' קורנדביף וירקות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "מעדני יחיעם", יצרנית הנקניקים והפסטרמות הישראלית המובילה, מגישה לרגל יום הסנדוויץ' הבינלאומי, מתכון לסנדוויץ' חלומי, עם נקניק קורנדביף משובח תוצרת יחיעם, מיונז וירקות. הכריך פשוט וקל להכנה, יכול להתאים כתחליף לארוחת צהריים או ערב ואף כארוחת ביניים מפנקת לשניים. כל מה שצריך זה לחמניית שיפון טרייה, קורנדביף איכותי, מיונז וירקות, ותוכלו להתענג על כל ביס.

קרדיט צילום: אנטולי מיכאלו

בתיאבון!

מצרכים:

1 לחמניית שיפון בגודל מיני בגאט

5-6 פרוסות קורנדביף של "מעדני יחיעם"

1 כף רוטב מיונז צ'ילי

1 מלפפון

1 צנון קטן

1 פלפל צהוב ארוך

אופציונלי: 3-4 עלי רוקט/בזיליקום

אופן ההכנה:

  1. מורחים את בסיס הלחמנייה ברוטב מיונז צ'ילי.
  2. פורסים לעיגולים את המלפפון, צנון והפלפל הצהוב. מניחים מעל המיונז שורת מלפפון ומעליה שורת צנון.
  3. מסדרים מעל הירקות פרוסות נקניק קורנדביף לכל אורך הלחמנייה ומניחים מעל פרוסות פלפל צהוב. ניתן להוסיף מעל כמה עלי בזיליקום או רוקט.
  4. סוגרים את הכריך ומגישים עם מלפפון חמוץ וירקות.

 

 

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן